Gobova juha (z vrečke), makaroni z omako, črna redkev (glede na to, da jo vse jeste, sem morala sprobati).
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo
Gobova juha (z vrečke), makaroni z omako, črna redkev (glede na to, da jo vse jeste, sem morala sprobati).
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Pri nas peposo in semolina njoki. Pred tem repincelj z grenivko in avokadom v jogurtovi polivki. ![]()
pri nas juha iz pišč. hrbta s polno zelenjave in gresovimi žličniki, pečen krompir s kožico, skupaj s piščancem, ohrovtova solata![]()
![]()
![]()
Moje zlato, pripravi redkvico s fižolom in bučnim oljem, bo tudi tvojemu všeč!![]()
![]()
Danes: goeji golaž na divjačinski način (recimo), polenta, koromač v solati, teran in voda.
(se še kuha
)
Jutri bo precej podobno.
lp
mzmDraga, moje zlato, naslednjič naredi tako, kot si naredila... samo brez kisa...
Naš golaž je romal v male posodice, meso tako zelo trdo, omaka fantastična... bom še pogruntala, kaj bom prihodnjič iz tega naredila ![]()
Naor in babka mojemu ne bo nič pomagalo, da bi užival v redkvi. Pravi, da ima preveč okusa po redkvi. ![]()
Meni pa je bila zelo okusna in sem večino sama pojedla. Bom naslednjič samo zase pripravila. ![]()
Haha, to je pa tako, če ima preveč okusa po nečem, česar ne maramo. Jaz obožujem črno redkev narezano na zelo tanke rezine, posute s soljo in malo pokapane z oljem. Okus tako pripravljene redkve s črnim kruhom me spominja na mojega očeta, ki je to pripravljal in je ostalo dobro za vedno. ![]()
![]()
Danes: Bučkini polpeti in ješprenj z rižem in korenčkom.
Jutri: Šampinjoni s krompirjem in papriko v pečici, rdeča pesa.
Včeraj goveja juha z zvezdicami, testenine z mesno omako, zelena solata
Po včerajšnji obilni večerji s prijatelji danes izlet na Bled, kosilo pa spotoma
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo

Mango cheesecake brez peke