![]()
![]()
![]()
Danes: pečene sv. rebre
pečen krompir
, mešana zelena solata, kuhan brstični
ohrovt, panetton kolač, piškoti. ![]()
mopsika![]()
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 21.dec 2014 15:44
![]()
![]()
![]()
Danes: pečene sv. rebre
pečen krompir
, mešana zelena solata, kuhan brstični
ohrovt, panetton kolač, piškoti. ![]()
mopsika![]()
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 21.dec 2014 15:44
danes pa je na čisti juhi ati, mami in mladič pa včerejšna juha s gresovimi knedli, pire krompir, mleto goveje meso v omaki
lp
danica85Juha, pečena rebra in pečen krompir, kuhan brstični ohrovt, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Nedelja:

Pozdravček!
pri nas danes včerajšnja kokošja juha z rezanci, sarmice v ohrovtovih listih (dvem članom so bile ok, dva sta se zmrdovala), kuhan krompir![]()
Danes fish and chips (oslič, paniran v testu iz piva in pomfri), kitajsko zelje v solati
jutri bom naredila pa tacose s kozicami in zelenjavo
Vceraj smo jedli sarmo, pire krompir, za zacetek pa spincno juho z rizkom. Za sladico domaci bozicni piskoti.
Danes za kosilo peceni konjski zrezki, pecen krompir z rozmarinom, motovilec z zeljem in radicem, za sladico piskoti in mini potica z mandeljevim nadevom.
Jutri pa spet sarma.
satilonMi smo bili (spet) v Mehiki. Za ene čili con carne, za druge tortilje ... Dve od devetih pri mizi pa sta si nekaj zmišljevali in sta su spekli oradi.
mamamiaPri sestri na kosilu.
[citat=--satilon--]
Danes za kosilo peceni konjski zrezki, pecen krompir z rozmarinom, motovilec z zeljem in radicem, za sladico piskoti in mini potica z mandeljevim nadevom.
Jutri pa spet sarma.
In jaz švrknem čez tale tekst z očmi in preberem: Danes za kosilo poceni konjski zrezki, počen krompir, .....itd, na koncu pa Jutri pa spet sama.
Sem morala še enkrat lepo počasi prebrati.![]()
Danes za kosilo pri nas: zelenjavna juha, špageti v omaki, solata - vitlof s krompirjem, sladica štrudelj.
Katrca11
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pistacijeve rolice

Kavna torta (Coffee cake )