miška, pri nas pa krvavice in kislo zelje (spet
).

Škotske mesne kroglice s pivsko omako
miška, pri nas pa krvavice in kislo zelje (spet
).
danes: pržganka, ameriška solata, pečene klobase, kruh
lp
danica85Danes pasulj iz zaloge in kranjska klobasa za moja dva, zame kaj morskega na hitro.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi"Tuhtam" kaj bi danes jedla?
Verjetno bo kruh namazan s pašteto, zraven umešana jajca in skodelica mešane solate iz Hofer-ja
Babka, ko sem jaz sama se mi tudi ne da kuhat.
Če te lahko malo vzpodbudím, bi bila v tem mrazu najboljša kaka enolončnica, ki jo imaš rada za par dni.....![]()
Torek:
![]()

Pozdravček!
Trixi, saj je v skrinji kar dosti posodic, ki bi jih lahko ven vzela, ampak sedaj bom uživala...
Sem že napisala, da jaz sploh nisem izbirčna, razen kakšne eksotike in strašnih plazilcev, polžev, pa res ne bi dol spravila ![]()
Mi je pa danes zjutraj bil všeč " OCVIRK " v novicah:
Obvestilo na hladilniku: Dragi, zaradi sitosti, danes ne kuham. Sita sem kuhanja! ![]()
![]()
Oh, potem si pa ista kot jaz.
Danes smo sami trije, moja dva sta navdušena nad pasuljem, zame pa se mi ne da kuhat. Bo prijala ena solatka po moje po dolgem času. Jutri pa hči praznuje in gremo na pozno kosilo...![]()
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
![]()
![]()
![]()
Danes: špageti z bolonjsko omako, mešana zelena solata.
mopsika
Danes telečji zrezki v porovi omaki in testenine ali pa riž...
testenincaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Škotske mesne kroglice s pivsko omako

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom