Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes : koruzni svaljki z gobovo omako, solata

bolha123

pečena , restan  in rdeča pesa

Balenka

Ponedeljek:       

Pozdravček!

MALČICA je napisal/a:

Mogoče pa je Bog posredoval preko ljudi  v belem, na to nisi pomislila? In te naše nezgode so samo kamni spotike na naši poti.

Naše kosilo: ješprenj in skutni štruklji.

Malčica

Nič hudega ni,. če padeš, veliko huje se mi zdi, če se ne znaš pobrati, oglasi se še kdaj...

Moje današnje kosilo:

topli sendviči, toplo mleko in nasmejan obraz v tej sivi megli 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Danes: zajček v omaki z veliko zelenjave (kar je še je v vrtu), pečena koruzna polenta, zeljna solatka z radičem.

dayana

Danes: goveja juha z rezenci,  pražen krompir,  meso iz juhe,  mešana zelena solata, torta.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 24.nov 2014 15:27

Včeraj sem naredila božansko čičerikino juho, ki se mi je danes zdela še boljša.Zadnje čase kar naprej kuham in jem peso v solati. Od včeraj je ostalo še polovico jabolčnega potresenca. Mož pa meso na sto in en način poleg ostale ponudbe.

Vsem pošiljam želim dober tek in lep preostanek dneva!

naor

Danes : zelenjavna juha, riž, popečna zelenjava

bolha123

O Babka, temu se pa res reče krača...imenitno izgleda! 

Včeraj smo šli malo na sonček tam pod Krvavcem, nato pa se je prileglo kosilo- že od jutra kuhani goveji trakci, zraven pa skutni štruklji na hitro ( lidlovo listnato testo + skuta, k. smetana, en jajček, žlica pš.zdroba, kuhani v plastični foliji drobno prebodeni s šivanko- zelo dobro za takšno hitro varianto), cvetača, ohrovtki z vrta, zelena solata. 

Danes je užitek kuhati-  imam nove led lučke  na trakcu pod omaricami v kuhinji - prekrasna rasvetljava...zato na željo predragega bolognese omaka, testenine, motovilec in zelena solata.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: goveja juha s polnozrnatimi krekerji

obložena govedina iz juhe

radič s fižolom

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti