Danes : koruzni svaljki z gobovo omako, solata

Danes : koruzni svaljki z gobovo omako, solata

pečena
, restan ![]()
![]()
in rdeča pesa
Ponedeljek:
![]()

Pozdravček!
| MALČICA je napisal/a: |
Mogoče pa je Bog posredoval preko ljudi v belem, na to nisi pomislila? In te naše nezgode so samo kamni spotike na naši poti. Naše kosilo: ješprenj in skutni štruklji.
|
Nič hudega ni,. če padeš, veliko huje se mi zdi, če se ne znaš pobrati, oglasi se še kdaj...
Moje današnje kosilo:
topli sendviči, toplo mleko in nasmejan obraz v tej sivi megli ![]()
Danes: zajček v omaki z veliko zelenjave (kar je še je v vrtu
), pečena koruzna polenta, zeljna solatka z radičem.
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: goveja juha z rezenci, pražen krompir
, meso iz juhe, mešana zelena solata, torta.
![]()
mopsika
Včeraj sem naredila božansko čičerikino juho, ki se mi je danes zdela še boljša.Zadnje čase kar naprej kuham in jem peso v solati. Od včeraj je ostalo še polovico jabolčnega potresenca. Mož pa meso na sto in en način poleg ostale ponudbe.
Vsem pošiljam
želim dober tek in lep preostanek dneva!
![]()
naor
Danes : zelenjavna juha, riž, popečna zelenjava

O Babka, temu se pa res reče krača...imenitno izgleda!
Včeraj smo šli malo na sonček tam pod Krvavcem, nato pa se je prileglo kosilo- že od jutra kuhani goveji trakci, zraven pa skutni štruklji na hitro ( lidlovo listnato testo + skuta, k. smetana, en jajček, žlica pš.zdroba, kuhani v plastični foliji drobno prebodeni s šivanko- zelo dobro za takšno hitro varianto), cvetača, ohrovtki z vrta, zelena solata.
Danes je užitek kuhati- imam nove led lučke na trakcu pod omaricami v kuhinji - prekrasna rasvetljava...zato na željo predragega bolognese omaka, testenine, motovilec in zelena solata.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: goveja juha s polnozrnatimi krekerji
obložena govedina iz juhe
radič s fižolom
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

French toast s sadjem

Svaljki v curry omaki z ohrovtom