Recept Vanja.
Super zgleda.
irenaRecept Vanja.
Super zgleda.
irenaNedelja:
![]()

Pozdravček!
Včeraj mesni muffini v skodelici iz slanine s krompirjevo kapico in gobovo omako (recept s slikco prihaja na Kulinarko), motovilec
danes gobova juha s tortelini, gratiniran krompir s šampinjoni in slanino, na pari dušena zelenjava (brokoli, brstični ohrovt in korenček)
Naše nedeljsko kosilo: kurja juhica z rezanci, svinjska pečenka, krompir, pečen v pečici in rizibizi, kristalka in endivija s krompirjem.
AstricaGoveja juha z rezanci in za dokončno slovo od poletja svinjska rebrca pod peko s krompirjem, papriko, čebulo, česnom in korenjem. Jutri bodo pa krvavice, zelje in matevž z ocvirki.
lp
cervus| elaphus je napisal/a: |
Jutri bodo pa krvavice, zelje in matevž z ocvirki. lp
|
Elči!!! Neee....
A zdem me boste spet celo leto raj...li s krvavicami. Not fair! ![]()
![]()
![]()
Pri nas spet iz zmrzovalnika: Malo pot roasta in polenta, sveže skuhana. Skleda mešane solate. Košček rolade za dragega.
Vsem, ki me sprašujete, kako se pripravi tale švedska torta: Navodila bom napisala kar po sliko v album. Ni nič posebnega, samo izgled je malo drugačen in z rahlo obarvanim marcipanom je pokrita. Zelena je na sliki bolj intenzivna, kot je bila v resnici. ![]()
Hvala za (bodoči) recept, sem se že kar namučila z iskanjem, a našla nisem nič- ![]()
![]()
| Vanja_v_ZDA je napisal/a: | ||
Elči!!! Neee....
|
Kar se tiče krvavic, sem ti jaz svoje že povedala in tudi napisala, se mi zdi ![]()
lp
cervusSobota: puranji zrezki v gobami omaki, kruhovi cmoki, solata
Nedelja: skutini žličniki s parmezanom, sataraš, solata, mandljevi muffini
breskvaDAnes: brokolijeva juha, rosbeef v gobovi omaki, ocvrt piščanec, domači bučni njoki, peček krompir z zelenjavi in pečenimi telečjimi kotleti in skleda zelene solate, kasnej pa limonina pita.
Jutri tudi pri nas zelje, matevž in krvavice!
tanjajKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jajčevci s sirom na veganski način

Juha iz čičerike in rožmarina