Pri nas je pestro: Včeraj se je romantična večerja v dvoje začela s: tuna sushi nachos (Sem zavila oči, ko sem prvič za to slišala, ampak niso to nachoti: pohani wontoni, malo rakovičjega namaza, gor tuna, povrhu guacamole in okrasno zelenje) Ena boljših stvari, ki sem jih kdaj jedla. Od tod je šlo vse navzdol: Buffalo sushi (brez sojine omake) bi bil super, če bi bil dimljen in ne odišavljen s tekočim dimom. Angus govedina v sushi rižu je bila presuha, okus pa super (kot bi jedel govedino in riž, samo da je lepo zavito, z malo pekoče majonezaste omake). Koktejl zame, šofer je bil zadovoljen kar z ledeno vodo. Doma pošten kozarec za nazdravje. :)

Danes: Tradicionalen službeni pig-picking. Fantje so začeli z žurko (beri dimljenjem) verjetno ob ene treh zjutraj, da bo ravno prav razpadel ob 6h zvečer. :) Ker piknik ni na mestu dimljenja, poberejo meso s pujsa, kot je prikazano na posnetku. Eden iz skupine je zadolžen da prinese svoje pivo, navadno se potrudi z dvema okusoma, manjkalo ne bo omake, solat takih in drugačnih. Jaz sem pri tem minimalist, mi je dovolj samo mehka žemljica, podobno kot za hamburgerje, bogato obložena z mesom. :)

Vanja