Danes smo imeli piscancjo juho, zelenjavno piscancjo rizoto ter solato.
mkatarina
Danes smo imeli piscancjo juho, zelenjavno piscancjo rizoto ter solato.
mkatarina
Danes: testenine, zelenjavna omaka, solata, vanilijeva krema
breskvaDanes: zelenjavna mineštra, špageti s česnom, oljem in feferonom (aglio olio e peperoncino), podkrepljeni s panceto![]()
radič s fižolom
lp
mzmgoveja juha (jao, skoraj mi že gleda pri ušeseih ven), tortelini s štirimi siri, solata
BalenkaVčeraj: juha, pečene perutničke, stročji fižol in krompir s smetano, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/![]()
![]()
![]()
Danes: dušen ohrovt
, pire krompir
, govedina v česnovi omaki, peče se nevzhajana potica ![]()
nadev: kokos, mak, smetana, čokolada
, kasneje pa še
.
![]()
mopsika
Četrtek:
![]()

Pozdravček!
Oj, oj, ojjjjjj... Pri naju je že nekaj časa bolj klaverno za kosilo...
Kar bi jaz jedla, moj termitek skuhati ne zna ( pa res nisem čisto nič izbirčna, jem vse, razen kakšnih eksotičnih živali
), kar bi jedel on, se mu pa skuhati ne ljubi... zamrzovalnik se prazni, za sebe je danes našel filano papriko, z velikim trudom je meni pripravil testenine z drobtinicami in zeleno solato ![]()
danes in jutri zelenjavno-piščančja obara, poleg pa danes slivovi cmoki, jutri palačinke s skuto in jabolki
lp
danica85Včeraj jesenska juha iz hokaido buče z dodatkom čilijevih kosmičev
.
Danes telečji zrezki s popečeno drugo polovico hokaido buče in radič v solati. Za mojega pa še mini tortica v skledici iz ostankov biskvita in kreme od včerajšnje torte.
Ninja24Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene gobe

Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike