Danes: lignji v omaki, polenta, solata, kremast sladoled
breskva
Danes: lignji v omaki, polenta, solata, kremast sladoled
breskva
Vceraj zeljna juha, porov narastek, piscancji zrezki, za sladico pa malinova pita.
Danes porova juha s porovo pogaco in se vsak en kos vcerajsnje pite.
Lep soncni pozdrav, K
mkatarinaDanes pri naju spet mož kuha, se mi prav smili, ko vidim, kako trpi ![]()
Tribarvni široki rezanci, polivka iz faširanega mesa ( zamrzovalna omara bo mimogrede prazna ) pesa v solati ( iz kozarca ) sedaj se pa muči s sadno solato, saj bi se smejala, pa se resnično ne morem ![]()
Bo jutri bolje, ko bo samo pogreval včerajšno joto, super mu je uspela ![]()
Pozdravljena, Babka1951, želim ti res najhitrejše okrevanje.
in pohvala možu
.![]()
![]()
Danes: goveja juha z rezanci in zlatimi kroglicami, pražen krompir
, govedina iz juhe,
zelena solata, pecivo "dunajski valovi".
![]()
mopsika
Četrtek: z veseljem
v domači kuhinji
Pozdravček!
| naor je napisal/a: |
Ravno ko sem hotela prositi Interpol, naj izda mednarodno tiralico za našo Miško, evo ona iz luknjice! Lepo, lepo dobrodošla nazaj, zelo sem te pogrešala! naor |
![]()
![]()
Hvala, Trixi.
Danes: zelenjavna mineštra
sv. kare (sveti, ja
) v pripravi
prav tako skleda radiča s fižolom, teran je pa že pripravljen![]()
lp
mzm
Se strinjam s tabo,
, glede na ceno, bi se jim res lahko reklo "sveti". ![]()
Babka, želim ti čimboljše okrevanje.... evo se obrača v družini ....tudi pri meni so te dni drugi kuhali....če ne moreš pač lahko samo gledaš in se smejiš....ampak moji so že kar spretni postali, predvsem hči..Najbolj pa se nasmejim, ker ni vse tako kot so vajeni, da ne omenjam kaj sladkega...In moram priznati, da prav uživam na kavču, nič mi ni hudega. Zdaj se tudi komentarjev vzdržim, da se potrudijo.![]()
Danes ko- čerja- zelenjavna čorba , file pange, pečen krompir, mešana solata ....sladico pa so šli iskat, kar bo za večerjo...
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: grahova krem juha, prosena kaša z jabolki in suhimi marelicami
breskvaVčeraj: zajčkova obara in rižev narastek.
Danes:pečen krompir, čevapčiči, kotleti, pečen piščanec, mešana solata in fižolova solata, gužvara-
BalenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušeno rdeče zelje

Poke skleda z lososom