Zamrzovalne omare znajo bit odlična potuha za lenobo, zato so bili danes pri nas vampi![]()
skleda zelene solate, teran in voda
lp
mzmZamrzovalne omare znajo bit odlična potuha za lenobo, zato so bili danes pri nas vampi![]()
skleda zelene solate, teran in voda
lp
mzmDanes: rižota s porom in gobicami, svinjska ribica, mešana solata (kumara, paprike, paradižnik, drobnjak),
in domače kekse
breskva
Mi smo zadnje čase hudo inventivni pri kosilih: četrtek in petek Tuš (četrtek dunajski, petek oslič po dunajsko in krompirjeva solata), sobota žar (vratovina, perutnice, čevapi), danes, nedelja, pa tortilje oziroma burritosi, sem pač različno zavijala, pa pečeni rezanci (kar instant varianta, tisti ko jih kar v malo vode dušiš pa so že mehki) z zelenjavo (grašek, zelje, čebula) ...
mamamia
Nedelja:
- roštilj, pečen krompir, grška solata, gobice, olive,
,
-
in ljubčki
snahi za rojstni dan ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdravček!
| mišzmoke je napisal/a: |
| Zamrzovalne omare znajo bit odlična potuha za lenobo, ....... |
Pogled iz napačne perspektive, mišzmoke. Pravilen pogled je tale: ker si bila enkrat prej tako delovna, da si skuhala vampe, si jih danes lahko vzela iz zamrzovalnika. ![]()
Danes pri nas; juha s fritati, korenčkom in drobnjakom, pečeni krompirjevi kroketi, goveji zrezki v zelenjavno-gobovi omaki, endivija v solati, stročji fižol v solati. Popoldan kava in mini rogljički.
Danes: Namesto klasičnega nedeljskega kosila sem se odločila za poletno solatko.
Lp vsem! ;)
http://myhomecuisine.blogspot.com/2014/08/seafood-over-mixed-gr
cosmoDanes sem polovico dneva pripravljala piščančji gumbo. Več kot pol ga bo romalo v zmrzovalnik ena porcija bo še za jutri, ker imamo (pre)dolg dan. Solata je bila sredi dneva, za desert pita od predvčerajšnjim, zmrznjeno šampanjsko grozdje (fotografija je reciklirana)
in malo (kakor za koga, eni bi rekli ogromno
) lubenice.

V petek : umešani jajčki na masti in ogromno čebule
Sobota: Kar solata na 1,2,3
Nedelja: Karfiola župca...
Sobota: peperonata in čevapčiči, rolada.
Nedelja: juha, testenine v pečici in zelje.
Pipi Maj![]()
![]()
![]()
Danes: polnjene paprike,solata iz kumar
,pire iz krompirja
in korenja
.
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pašta s pivom in slanino

Pasta iz ingverja in česna