Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pozdrav iz Premude....računalnika nimamo s seboj za slikice....kruh je brez tehtnice uspel in je pečen kot mora biti,....hrana pa bolj borna, letos ponudbe lokalnih ribičev ni....nekaj imamo,  ostalo pa sledi po nakupu na izletu v Zadru. Komaj čakam  ...

Včeraj bolognese omaka, špageti, zelena solata z radičem in zeljem  -  še moja domača

Danes  čisto netipično kosilo, kranjska klobasa, krompir, kosi paradižnika, zame file brancina, pa sveže pečen kruh.....pa od doma prinešen jabolčni štrudelj( smo ga svežega zamrznili in ga obrokih jemo) 

zvečer pa sledi kakšna juha....

Mi zaradi alergije na sonce imamo čisto spremenjen ritem....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: polnjena paprika, kruh skorjevec, ,   in . Sedajle se lotim še peke drobnjakove in pehtranove potice

Jutri: pohane bučke, nekateri pečene kotlete, kromir mlad, pečen v pečici, solata zelena. Potica.

Ponedeljek: stročji fižol in krompir v kosih na drobtinah, piščančja nabodala

mamka

Danes je kuhal možek in so bile na jedilniku tortilije z govedino in zelenjavo, dodatno pa še omaka iz kisle smetane, guacamole in češnjevi paradižniki. Zvečer pa pečem arašidove piškote za jutrišnji piknik.

katka85

Danes, ker je mrzlo kot hudir (20 stopinj celzija), kremna juha iz belega fižola z dodatkom kale in odišavljena s cajun andouille klobasico. na vrhu še popečen kos "sourdough bread" (a se reče kisli kruh???) rahlo namazan s česnom in posipan s parmezanom. Košček pite od včeraj. H2O.

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 09. 2014 20:50

Danes: ajdova kaša z gobami, pesa v solati, skutino - breskov štrudelj

breskva

Pri nas danes čevapčiči, solate: paradižnikova, kumare s čebulo, stročji fižol,

popoldne pa skutni zavitek,

pekle so se pa še kokosove rezine in rožičevo pecivo za jutrišnji smen pri sestri

tabu

Danes: bučna juha, tole na brzino, zdaj pa pot pod noge, do poznega večera, nama bo tudi lunca svetila

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Danes: pečen krompirin bučke,pohani piščančji koščki,kumarična solata,pecivo.

mopsika

Včeraj piščančja bedra in krompir z zelenjavo, pečeno v pečici

danes cvetačni polpeti s sirom, krompirjeva solata s kumarami

*popravek, namesto krompirjeve solate, sem naredila v voku praženo zelje in šampinjone

Sporočilo je spremenil(a) shari2007 dne 10. 2014 17:45

Včeraj kosila ni bilo, ker je vsak po svoje nekaj počel .

Danes pa mesni polpetki, malo odojka in paradižnikova solata.

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti