Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Naor, mi pa šele sedaj odhajamo na dopust in upamo na vreme. Je pa res pri nas najboljša paradižnikova solata in domač kruh. Letos  bomo vzeli tudi kranjske klobase. Želja najmlajšega. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes Salad Niçoise, na žalost je tuna (sashimi grade) overdone. Namesto 30 sec. na stran se je pekla 1 minuto. Sem imela pomočnika, ki je skrbel za tuno (po mojih navodilih ), jaz pa za preostali del solate. 

Rabim tečaj, kako poslikati solato, da bo izgledala seksi. Tole zgoraj ne izgleda nič kaj...  

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 01. 2014 01:37

Za mene, vsaj trenutno, ni nič boljšega za opoldansko košto (beri: KOSILO), kot pa sledeče zadevice na tisoč in en način. 
Neverjetno, da sem se kar nekaj let otepal, teh, od pridnih putik, danih daril oz. superživil. 
I JUST CAN'T GET ENOUGH

Torek:

Pri moji zlati prijateljici Klavdiji na klepetu, pri čemer sva si še naredila domača jajčka z sveže mletim čilijem in domačo čebulJ

Četrtek:
Ena najbolj skrbno pripravljenih specialitet. Od Chefa iz Lumbuškega nabrežja LUKECA, pripravljena GURMANSKA POČASI PEČENO/DUŠENA UMEŠANA JAJČKA;
"Jajčka 35min, na način šefa kuhinje"  

In že spet sem lačen...samo pogleda fotke pa---> 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Danes: polnjene paprike,pire s krompirjemin korenjčkomsolata iz kumaric.

mopsika

Danes: sir za žar na posteljici iz solate

Včeraj: zelenjavna obara

Predvčerajšnjim: velika solata z kosom popečenega kruha

Sedaj pa odhajam na morje pogledat kako je vreme :), dobro da imamo do glavnega dopusta še 14 dni :).

testeninca

Danes goveja juha z zvezdicami, pečeni kosi piščanca, telečji kare, pečen domač krompir, zeljna solata iz domačega zelja, paradižnikova tudi domača....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Včeraj: blitvina juha in domača pica.

Danes: gobova juha, riž z zelenjavo in polpeti, kumarična solata, bananini kolački s čokolado.

Pipi Maj

Danes: pašta fižol in klobasa

Jutri: grahova juha z vlivanci in pehtranovi štruklji

Pojutrišnjem: filana paprika s paradižnikovo omako, pire krompir in borovničev zavitek s skuto

Stročji fižol v solati in ribja konserva (menza zaprta zaradi renoviranja). Se pa za večerjo že pripravlja škampova rižota.

Sonja

Danes: reciklaža včerajšnjih melancaninih zvitkov

stročji fižol v solati, teran in voda

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti