![]()
![]()
Danes: makaronflajž,
kumarična solata,pita. Za večerjo se peče polnozrnat kruh.![]()
![]()
mopsika
![]()
![]()
Danes: makaronflajž,
kumarična solata,pita. Za večerjo se peče polnozrnat kruh.![]()
![]()
mopsika
Gobova juha, hamburger, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Četrtek: ![]()
![]()

Pozdravček!
Včeraj: pire krompir, pečene ![]()
![]()
, malo stročjega fižola v omaki, zelena in zeljna solata.
Danes: zajčkova obara s knedelčki, breskov kompot in bučne omete z marmelado....
BalenkaJaooo, koruzaaa ![]()
![]()
![]()
![]()
(Balenka, imate kaj koruze?)
Midva sva pa jedla krompir, ribje palčke, pečene perutke, kuhan grah in korenček, nariban svež korenček, ananasov kompot, pivo, voda ![]()
![]()
![]()
Ah, Ognjič, tam, kjer je lani bila takle čas koruza rumena, meter visoka, zdaj raste temno zelena, do neba, polna štokov v polnem cvetju. Vsaj ena dobrobit tegale čudnega julija.
Danes pri nas kuhala mami: "filane paprike", pire krompir
Danes ohrovtova juha s krompirjem in popečenimi koščki kruha, piščančja rižota, zeljna solata z zeleno
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: svinjski zrezki, šampinjoni z bučkami in smetano, njoki, solata
Danes: melancanini zvitki (eni polnjeni s sirarsko skuto, orehi in parmezanom, drugi z mozzarello, olivami in inčuni), pečen kunec
solatni tris (bučke, fižoleti, zelena solata), sestradani tudi kos do dva kruha
A ne, da je letos eno fajn poletje?
lp![]()
Odlično poletje, dokler si doma. Ko pa si na morju oz. se pripravljaš na odhod, te pa kar samo od sebe mrazi.![]()
Me je danes vprašala prodajalka, ko sem nekaj dokupovala za šotor, če si upam iti na
Upam! Nisem povedala, da ni stvar zame. A je skoraj kot da je zame, al pa še bolj, ker je za hčerko. Ta svet je narejen za pogumne, ne? ![]()
Zame kosilo: prežganka s kruhovimi kockami, lušt z bučnim oljem in solnim cvetom, ena čabata. Dovolj za tale letni čas.![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižota brez filtra

Svaljki z žajbljem