| babka1951 je napisal/a: | ||
Ej, moj Brando, kaj ga pa sračkaš, vsi ga pogrešamo Hitro dodaj kakšno sliko tvojega kosila, v vsaki sliki, ki jo naložimo, Ežoj ve, da nanj mislimo Glavo pokonci, brez slabe energije, ven poglej, poletje je in sonček sije
|
RES JE, vsi ga....POGREŠAMO. Ežoja; rokera, muaaaa
ITAK se vrne kojci ko se planeti poravnajo. Ežoj dragi naš, eto, to dobiš
Pa veš, draga meni ljuba babka, da nimam več tipičnih kosil! So le še obroki. Kosila, kot jih poznamo vsi, so pa le še pri družini. Pri meni je "kosilo",bodisi zjutraj ali pa zvečer.
No, nekaj slikic OBROKOV bom pa kojci pripopal, da se bo vedlo da še vedno ALIVE and KICKING
Nekaj utrinkov zadnjih dni...umm nom nom
Sreda
Včeraj smo imeli neprijetne a nepreložljive obveznosti in ker je moja draga maman prišla v mesto, sva se kar hitro zacumprala na KAFICO v mojo KALVARIJO. Seveda sladica ni smela manjkati!! Dobra? Niti ne! BOŽANSKA!! Najlepše pa je to, da to ni greh,ampak natančno določene zadeve katere telo rabi. Sicer za ceno treh Snickersov,ampak glede kvalitete....Eh, se mi že opet sline cedijo

Torek
Kondicijski trening na Pohorje,pri čemer me je dobil dež in sem od 3kotne jase do avta pretekel. NOROOOO...Noge še sedaj cutim, a občutek življenja, premočenosti do kože ter tega da sem po več kot dveh letih tega zmožen prekaša vse ostalo.
I
AM
ALIVE!!!!

Sobota
Na obisku pri starših v Sl.Bistrici. Kafica v kavarni usred mesteca. Strežejo tudi torte iz POHORSKE KAVARNE?!?!?! A nisem ljubitelj tort, takolele sem izbral kar meni ljubi QUEST BAR. Tokrat peanutbutter muffinček. NOM

Ponedeljek:
Na hitro in old skul!

Nedelja:
Družinski piknik z DRUŽINSKIMI kolegi, katere nismo videli že dve leti!!!
Moram napisati kako smo se imeli?!?!
Niti ne, saj veste kako.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---