![]()
![]()
![]()
Danes: puranji zrezki v čebulni omaki, zdrobovi cmoki,zelena solata,pecivo-klepetalka.
![]()
mopsika
![]()
![]()
![]()
Danes: puranji zrezki v čebulni omaki, zdrobovi cmoki,zelena solata,pecivo-klepetalka.
![]()
mopsika
Mojih6 in Babka, hvala vama za tako prijazne misli. Mojih6, jaz sem pa napolnila približno polovico tvojih let.
Najbolj sem vesela, ko lahko skuham okusno kosilo za nas; okusno po naših standardih. Rada gledam moja dva moška, kako z užitkom jesta moje kosilo. Nisem profesionalna kuharica, niti nimam veliko kuharskega znanja, a vse kar pripravim za nas, je pripravljeno z ljubeznijo.
Vsem vam želim vse dobro in vam pošiljam ![]()
Danes filane paprike, krompir, zelena solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixidanes za kosilo goveja juha s knedlčki, meso iz juhe, slana pita s skuto in blitvo, skleda zelene solate
lp
danica85Včerajšnja sladica: muffini. Okrasila sem jih s super mascarpone kremo, ki je uporabna tudi za torete, peciva, piškote...
http://myhomecuisine.blogspot.com/2014/07/cupcake-frosting.html
cosmoVčeraj: rižota s piščancem in bučko ter prepraženo slanino.
Danes: solata z jačkom in popečenim kruhkom.
Jutri: Nekaj z blitvo...
testenincaMorska medvedka,
ko so bile moje punce stare približno kot tvoje (predvidevam da sta onidve na sliki) smo tudi hodili k Tončiju in Ksenji. Včasih ribe, včasih škampi, tudi filana paprika. Vse zelo dobro in zelo prijazni ljudje.
linajaDanes zjutraj smo imeli dež ![]()
zato sem imela čas, da naredim piškotke za zajtrk:
Za kosilo: lumaconi z rikoto in paradižnikovo omako:

Pa še ena kokosova tortica za sosedov rojstni dan:
Za danes bo dovolj kuharije ![]()
Danes svinjski zrezki v omaki, pire
Zver v Človeku je postajala glasna, letni čas je za prepir neprimeren
, zato danes:
bučke in stročji fižol v solati, teran in voda
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tortilje s pivsko omako iz čokolade

Njoki s šampinjoni in modrim sirom