Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nas bo pa: riž z zelenjavo in jajčkom ter sojino in ostrigino omanko po kitajsko, ter velika skleda zelena solate...

testeninca

Riž in rjavi šaminjoni:

naor

ooooo naor, kakšna foootkaa .

Midva pa imava danes kosilo vsak na svojem koncu, meni so postregli z odličnimi čevapi in lepinjo. Dostava iz Novega mesta.

Ognjič

@naor, je riž z žafraniko, kurkumo ali čim, da je take lepe rumene barve? Aja, se pridružujem Ognjički

Danes: ocvrte bučke, pražena poletna zelenjava, kruh in radič

lp

mzm

Danes: Svinjski đuveč, paradižnikova solata (prvi paradižniki iz vrta, letos malo pozno) 

breskva

za kosilo so pripravili pečenega piščanca in krompirjevo solato

za večerjo sem pripravila ragu juho iz piščančje drobovine in poooolno zelenjave, izboljšane s koromačem in vlivanci

majaos

Miška, v riž sem vmešala žličko currya (Maestro). Ta mešanica začimb je kar pogosto uporabljena pri naju. Mož si jo obvezno namaže po perutninskem mesu, meni je všeč v rižu.  Pri peki mesa tako lepo diši v kuhinji, vsaj meni.

naor

Torek: slivovi knedli.

Sreda: krompir in korenček na župi

Četrtek: čevapčiči, pečen krompir, paradižnikova solata in kumarična solata, pečene bučke.

Balenka

Danes: makaronflajž,zelena solata,breskve.

mopsika

Bravo naor , kaj je luštno vsako novo slikco pogledat

Pri nas enkrat bodo čisto sveže ribice, če le najdem koga, ki jih bo pripravil, moj bo zadovoljen s kranjsko klobaso

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti