Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pred dnevi sem se preselila na lepše.

In tukaj si bom vzela čas, pa pripopala kakšno slikico naše prehrane

Danes je vroče, pa se nam še kuhat ni dalo

Ampak vseeno.

Fižolova juha in rozinovi piškotki:

MM

Pozdravljena MM strašno dolgo te ni bilo tule z nami :) lajkam :)

hedonist

goveji golaž, polenta, zelena solata, rdeča pesa, pehtranov biskvit

majaos

Danes: svinjski koščki z grahom, štruklji, paradižnikova solata

breskva

Danes se mi ni dalo kuhati nedeljskega kosila. Tako je za kosilo na mizi končala pica. 

Sem pa za popoldne spekla še brezglutenski kostanjev biskvit s češnjami In belo čokolado. 

Sweetness Bakery

O, lepo, , da si se oglasila. Pa prav v petek sva z Ognjič obujali spomine na vreme v drugi polovici oktobra 2008 tam, kjer si trenutno na lepšem in na ene rdeče make na beli torti...........

Danes pri nas: zelenjavna juha z lisičkami, pečen kifeljčar, dunasjko ocvrtui koščki kunca in bučka, zelena solata. Pozno popoldan jabolčno-borovničev zavitek in slezov čaj, hladen.

rimljanka

Včeraj smo imeli ražnjiče - vsega po malem: telečji, svinjina, piščančji file, seveda vse različno začinjeno, pa še govedina za povrh (sem izbrala vrat in je bilo meso čudovito - mehko, sočno, seveda tudi hitro gotovo ...); za dodatek še ražnjiči iz mletega mesa s kuminom, koriandrom, kurkukumo in pistacijami (pa še kakšno bližnjevzhodno začimbo, kdo bi se vseh spomnil) ...

Danes pa pri mami zlata klasika  - goveja juha z ribano kašo, dunajski, mlad pečen krompir, stročji fižil s korom, zelena soaltam paradižnik v solati z baziliko, pa še enkrat stročji fižol - v solati seveda (samo da jaz tega ne jem ...

mamamia

Včeraj je bil piknik, danes čisto brez mesa.

Zelo dober narastek iz pire krompirja in brstičnega ohrovta, vložena pečena paprika in sočna rezina.

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Z mislimi pri Ežoju...za mene najjači človek tukaj zgoraj. 
Kako mu kaj gre i wonder? Brez njega, hja kako naj povem, je vse izpeto...ne vem....i miss Ežoj very much.

Upam da se vrne in ponovno razsvetli tolele temo oz. KULARIČKO.

Vse dobro, gospod Ežoj!!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

babka1951, je mogoče recept za sočno rezino v bazi? Izgleda zelo dobro.

Včeraj so bili goveji zrezki v vinski omaki z gobami. Danes bo omaka iz hrenovk s špageti.

the tina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti