Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

svinjski zrezki v omaki, makarončki, solata zelena

majaos

danes goveja juha (iz zmrzovalnika) z gresovimi knedlni, piščanec v domači ptujski marinadi, blitva po dalmatinsko

lp

danica85

Danes: sendvič (sv.pečenka od včeraj, okisana blitva, olive)

Ko mačke ni doma...

lp

mzm

Danes: teletina z gobami, špinačni rezanci, solata

breskva

Pa pejte, no, dragi moji, z menoj skozi tedenski jedilnik. 
Bilo je fino, občasno hitro, na trenutke minimalistično, a vedno okusno in primerno vremenskim razmeram; 

Ja,jaaa, še vedno sem , a sila manj prisoten saj je POĆUTJE , , narava , okoli mene , v nosnicah pa vonj po ,, in v  meni .
U ti mater. Nekaj sem se zapletel 
Nedelja:

Ponedeljek

Torek

Sreda

Četrtek

PeJtek

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Sporočilo je spremenil(a) MBrando dne 31. 2014 09:34

MBrando je napisal/a:

Bilo je fino, občasno hitro, na trenutke minimalistično, a vedno okusno in primerno vremenskim razmeram; 

Predvsem pa neviđeno

lp

mzm

včeraj še nekaj sladkega (jaffa pecivo iz baze), danes ŽAR..

.

KULmladiči

Včeraj enolončnica in pecivo iz prosene kaše in breskovega kompota. Ga bo treba porabit in narediti prostor v omari za nove kompote.

Za dens pa nimam ravno idej. Otroci pravijo grahovo juho, pa solata je obvezna, za ostalo še tuhtam.

BarbaraGa

Mi je všeč Brandov stil, malo "ežojevskega" pridiha ima! (knjiga, tabletka, nož!)

naor

Pogresam dragicko, njene slikice, kosila...

dragicka kje si???

jaša

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti