Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: Testenine z zelenjavno omako in solata.

Danes: Od včeraj mi je ostala omaka, zato sem naredila pico iz polente in omako porabila kot nadev.

Recept in sličice pa so tukajle: http://myhomecuisine.blogspot.com/2014/05/polenta-pizza.html

cosmo

včeraj fižolova juha od prejšnega dne, zravn pa po dolgem času pohane šnite in kompot

danes pa na željo gostov paradižnikova juha, špageti carabonara in zelena solata s koruzo

jutri puranji golaž, polenta, rdeča pesa

lp

danica85

Danes: sojini špageti, jurčki z grahom in korenčkom, zelena solata s radičem, čokoladna krema

breskva

Včeraj: goveji zrezki z zelenjavo.

Danes: burek in jogurt.

Balenka

Danes:

berivka, teran in voda

Škoda, ker blogovke ne pokažete fotografij tudi v tej temi, tako, za pestrost.

@naor, ne moreš verjet, tudi vegansko hrano fotoaparat "prime"

lp

mzm

Haha, težko verjamem, moram poskusit. Sem se odločila, ti boš moja mentorica, nimaš spasa.

Danes: makaronflajš in solata.

naor

testeninca je napisal/a:

Me pa samo nekaj zanima zakaj nekateri ribam odrežete glave, ko jih date peč??? meni to potem izgleda vse skupaj zelo neokusno, pa v ličnicah ima riba najboljše meso. Mogoče vi zadevo vidite drugače, vendar pri nas ko mož lovi (s puško - podvodni robolov), ker mu je to glavni hobi in imamo potem sveže ribe se mi zdi pa res greh ribam rezati glave...

testeninca

Moj mož ima tudi najraje ličnice ribe, mene pa glava in rep motita, ker v posodi preveč mesta zavzemata, pojesta pa se itak ne. Na žaru isto. Drugače pa imam jaz zelo rada ribje glave, ker se iz njih pripravi okusen ribji fond. Pa pol še lahko ličnice pojem, če je kakšna res velika glava.

Danes pri nas rižota z jajčevcem in naravni zrezki divjega prašiča.

yulchi

Koruzna juha, špageti s tunino omako, kumarična solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes: mlad krompir (domač) in piščanec, oboje pečeno v pečici, solata

Jutri: zelnejavna enolončnica, palačinke

Sobota: pečene sardelice, krompirjeva solata

matejaoz

Včeraj smo imeli:

Njami bučke s sirom in mešano solato

Danes bo:

svinjski zrezek po pariško, mlad krompir, solata iz domačega vrta... slikic ne bo...

do nadalnjega je naša javna kuhinja zaprta 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti