Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj goveja juha z zvezdicami, za naju s hči file morskega lista z zelenjavo( sem imela le dva manjša za porabit), za fanta pa ena porcija golaža iz zamrzovalnika in polžki, vsi pa zeleno solato z redkvicami

Danes fižolova juha, palačinke

Super ste s slikicami, jaz sem manj pridna....ta vrt mi vzame ogromno časa...ravnokar sem se vrnila s sadikami paradižnika, paprike, pa brstičnega ohrovta..pa tuhtam a le ni premrzlo za posadit?

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Petek:          

Juhica iz telečjih kosti; nekaj podobno "hadžijski čevap" (gledala na RTL - 321Kuhaj), ajdova kaša na poru,

solata - LL

Pozdravček!

pečena jajčka, pire, špinača, ćupavci

Jutri pa primorska hrana oz. kontinentalna hrana v Primorju

majaos

Danes: zelenjavna mineštra s poudarkom na špinači

nato ogled vsebine hladilnika in postrezi si sam

lp

mzm

Danes: dušene gobe s piro, puranji zrezek, solata

breskva

mišzmoke je napisal/a:

Danes: dobro začinjene šibre s prilogo

mzm

Hahaha, tole pa sem zadnjič spregledala. Na žalost se pri nas često dogaja, da v pravo vrgiznem

Da se ne oddaljujem od teme: včeraj sem jajčne rezance naredila (malo nostalgije po starih časih, ko smo z babico in prababico rezance delali), danes so že plavali v piščančji juhi. Glavna jed pa je bila piščančji paprikaš v smetanovi omaki ter vodni žličniki.

yulchi

Veliki Kuhar: Jap v Mbju. Pa naroči si VZORČNO ŠKATLO, pa bo!! Noter pol dobiš od vsakega okusa po eno in imaš mir za nekaj časa. No, če si takšen asket kot jaz in se znaš nazaj držati. Ker,samo poglej si reviews na youtube o quest barih, pa boš videl, da v USA to eni papcajo, kot jaz skuto....kapitalci :D

Miška okoli smrčka mokasta oz. MIŠZMOKE: še enkrat te nežno dregnem, pol pa morda mišoloFko nastavim ...SAJ NEEEEEEE. Vse preveč te imam rad!! Samo vseeno RECEPT za SVINČENE KROGLICE!!!!

ŠTANGA OD ZLATA oz mein gold oz. MOJEZLATO: Hvala,hvala,hvalaaaaaaaaaaaaa

babka,babka...moja ZLATA, ZLATA BABKA!!!! oz. moja "katera letnica že" mademoiselle!! Aja, babka1971; saj veš, brez navdiha tebe in tebi podobnih mene ne bi bilo več med vami niti mi kuhanjčke ne bi toliko pomenilo. 
Ah ma daj, samo tvoje fotke in pisanje pogledam, pa dobim navdih in slino od MBja,do Trojan (no, tam pol odde,ker se z bombo od krofa posladkam oz. z famonoznim TROJANCEM...umm nom nom)
HVALA, HVALA...upam da še dolgo ti bom na obraz nasmehov pričaral

SEDAJ PA V EN GLAS ter V IMENU VSEH: DRAGI EŽOJ,EŽOJ, POŠILJAMO TI KUP,KUP, EN MEEEEEEGA KUP OBJEMOV, POZITIVNIH MISLI,KARME,KOŠ ŽABIC (saj veš. Tistih, steklenih, brez katerih niti ene tvoja fotka ni popolna in katera doda piko na i) in KILOGRAM IN POL oliF, brez katerih prav tako ne moreš.
DRŽI SE, MISLI NA NAS in naj ti bodo tele misli ORIENTACIJSKA TOČKA V MEGLI in IZGUBLJENOSTI zaradi frdamane (prekleta bodi) nadloge, katera te je doletela.
ČE NAS NE BOŠ SE VSAJ ZAFRKAVAL, SE HVALIL, GRAJE DELIL in BIL DIAMANTNI ČLAN KULINARIČKE naslednjih 10let, ti ZAMERIMO DO OBISTI in TI NITI V POSMRTNEM ŽIVLJENJU NE BOMO DALI MIR. Majkemi da ne!!! 

OBJEM IN CMOK, dragi naš EŽOJ!!!!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

MBrando je napisal/a:

Veliki Kuhar: Jap v Mbju. Pa naroči si VZORČNO ŠKATLO, pa bo!! Noter pol dobiš od vsakega okusa po eno in imaš mir za nekaj časa. No, če si takšen asket kot jaz in se znaš nazaj držati. Ker,samo poglej si reviews na youtube o quest barih, pa boš videl, da v USA to eni papcajo, kot jaz skuto....kapitalci :D

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Hvala za vse odgovore Na internetu sem iskal stran BP centra v Mariboru in je nisem uspel najti, a bi lahko prilepil kako povezavo?

Hvala :)

mali kuhar

MBrando je napisal/a:

... Samo vseeno RECEPT za SVINČENE KROGLICE!!!!

E, moj MBrando, a viš ti, kdaj že sem ti ga napisala iz strahu pred mišolovko

Očitno je kamuflaža sive miši dobra

lp

mzm

MBrando, se podpišem

sonce51

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti