Danes: zelenjavna juha, kakavove palačinke z hruškami in sladko smetano

Čokoladni eklerji
Danes: zelenjavna juha, kakavove palačinke z hruškami in sladko smetano
Danes paradižnikova krompirjeva juha začinjena z origanom in rižota. Jutri pa stvarno resno kebap v Mariboru, tu doma pa jejo ostali mineštro.
yulchizelenjavna juhica in palačinke....pa dobre in pozitivne misli za Ežoja
. Ni dneva da se ne bi spomnila na njega in srčno upam, da se bo kmalu pozdravil in vrnil. Drži se Ežoj ![]()
Enolončnica.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/| mišzmoke je napisal/a: |
Danes: dobro začinjene šibre s prilogo skleda radiča (primo tajo), teran in voda lp
|
MBrando, evo ti "kugličnega recepta"
: meso, sol, majaron, timijan, koper, pekoča mleta paprika (ali sesekljan čili, meni ga je zmanjkalo), trije prahki cimeta, skupaj zmlet suh paradižnik in kapre, šilce radenske ter ogromno potrpljenja pri izdelavi šiber, ki jih na vročem olju na hitro popečeš in zaliješ z malo belega vina.
Danes bojo drugi kuhali zame (prosto po ežoju).
lp
mzmDanes:: jota , kmečki kruh, kokosova potica,
Pa še to, Moje zlato, hvala ti za recepte,zelo si se potrudila, saj si vse nazorno opisala in poslikala. Z veseljem sem prebirala tvoje recepte,ugotovila sem,da imate verjetno radi juhe,ker jih imaš vsak dan na meniju, pa tudi tvoja slovenščina je čisto v redu, res zelo dobri recepti,se jih bom kdaj poslužila,ko ne bom imela ideje, kaj skuhati, še posebno,ker omenjaš v večini recepte za slovensko kuhinjo, kakršno kuham tudi jaz, pa lep pozdrav.
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 14. 2014 10:19Včeraj nisem delala rezancev, temveč sem le zakuhala gresove knedlčke.Zraven sem naredila domače pleskavice iz mletega mešanega mesa in mletega piščančjega, dobro začinjene in polnjene z mocarelo. Zraven je bil pečen krompir in kumarična solata.
Danes bo spet juha z rezanci, telečji trakci v omaki, dušen zelenjavni riž, zelena solata in črna redkev v solati
Kjer je volja, tam je pot. TrixiSreda:
![]()
Goveja juhica; krompir na ohrovtu in česnu, popečena govedina iz juhe; zelena solata; jagode

Pozdravček!
Danes bo pečen krompirček, zelje v omaki in pečen zrezek pišč. in zelena solata s korenčkom.
tanjajKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Čokoladni eklerji

Tajski rdeči curry