Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: svedrčki z beluši, pinceto in jajci, mešana solata (paradižniki, paprika, kumara, koruza)

breskva

MBrando je napisal/a:

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

@MBrando: A je to mogoče Quest bar?

mali kuhar

Juha, popečen puranji zrezek, krompir v oblicah, kuhano kislo zelje.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Včeraj: goveja juha z rezanci in korenčkom,  pražen krompir, pečen zajček, zelena solata, domače pecivo.

Danes: goveja juha, cesarski praženec in breskov kompot.

Balenka

mali kuhar je napisal/a:

MBrando je napisal/a:

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

@MBrando: A je to mogoče Quest bar?

mali kuhar

Ofkors it is, my little . Tokrat KUKI DOUGH! Doma me čaka še double čokoljat. A tisti, za katerega bi cigle trl in na katerega sem, grizljajoč nohte, čakal mesec, je bil v dragi naši EfROPI razprodan v trenutku, tako da naša kura ni dobila niti enega; govorim pa o KUKI and CREAM aka OREO QUEST BAR!!!!!!!!1
Bom še dalje sanjal....

Držim pesti za Ežoja, ta vest pa je tudi mene sezula, res je maskota Kulinarike, brez njega bi bil VELIK dolgčas, tudi za take, ki samo preletimo Kulinariko, pa redko kaj napišemo.

LP! Galja

Ežoj, naš večni študent, močno stiskam pesti za tvoje zdravje in čakam na vzpodbudne novice.Pogrešam te!

Danes je pa tako kislo vreme, da sem pristavila govejo juho v kateri so tudi ostanki teletine in piščanca, naredila pa bom tudi domače rezance. Danes imam čas, saj vrt počiva. Za zraven pa še tuhtam.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: makaronovo meso,domača solata, pecivo za požrešne sosede  

mopsika

Torek:          

Piščančji paprikaš, vlivanci na maslu; zelena solata z mlado čebulo in rdečo redkvico; zapečene palačinke s skuto in kokosom

Pozdravček!

Včeraj so bili špageti v paradižniku in drobtinah, pišč. besra in zelena solata,

danes pa rižota z zelenjavo ( paprika, por, zelena, korenje, čebula), pišč. zrezki po pariško, zeljnata solata s korenjem.

tanjaj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti