Danes je bila zelenjavna mineštra, pa od včeraj mi je ostalo nekaj zavitka, sem ga oplemenitila z nekaj omaki podobnega iz češnjevca, suhega paradižnika, oliv, vina, bazilike...
zelena solata
lp
mzmDanes je bila zelenjavna mineštra, pa od včeraj mi je ostalo nekaj zavitka, sem ga oplemenitila z nekaj omaki podobnega iz češnjevca, suhega paradižnika, oliv, vina, bazilike...
zelena solata
lp
mzmDva dni sva se pustila razvajati, daleč od ustaljenega ritma:
Ponedeljek: gobova juha, že dolgo tako dobre, pristne, nisem jedla, kruh s semeni iz krušne peči ![]()
Torek: Polovične porcije kosil ??? Midva to jeva tri dni...
Sreda: burek s špinačo in skuto, kefir in kislo mleko...v petek pa spet rajžava v tišino ![]()
![]()
![]()
Danes: kisla repa s fižolom, krvavice, domače makaovke, panna cotta z slivovo marmelado
Danes porovo-zelenjavno juha, včerajšnja lazanja, domača berivka z maminega vrta z fižolom in mlado redkvico
sem zadnje dni samo na vrtu ..
Tudi jaz vsak dan mislim na Ežoja
in mu zares želim popolnega okrevanja in vrnitev k svoji kulinarični sredinici...
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Čufti in pire krompir.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Četrtek:
- Rižoto na poru, zelenjavi, puranjimi koščki, podlita z vinom ter posuta s parmezanom;

Pozdravček!
Včeraj: pražen krompir, pečenice in čevapčiči, paradižnikova solata.
Danes. rižota in rdeča pesa.
Balenka
Pečeni kosi piščanca, košček telečjega plečeta, pražen krompir, kuhana zelenjava ( cvetača, beluši, korenje, brokoli) mehka zelena solata iz mamine tople grede...![]()
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
odlični haše s špageti in zelena solata![]()
pečenka, tenstan krompir, zelena solata, zdaj pa že za jutri pakiram, bo kar bo...![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bretonske palačinke

Jajčevci s sirom na veganski način