MBrando, lep raport si napisal in slikce ![]()
![]()
Danes: odličen golaž iz baze, špageti in solata.
MBrando, lep raport si napisal in slikce ![]()
![]()
Danes: odličen golaž iz baze, špageti in solata.
babka in Trixie: muaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, moji dve cumprasti DAMI!!! Imam vaju (pa saj druge tudi, ampak vi2 še posebej spremljata moje korakce) neizmerno rad in spoštujem znanje, ter vajino uravnoteženo in zdravo razmišlljanje pri pripravi obrokov. Kdaj pa kdaj, pa tudi radi grešimo. In prav je tako!! Zaradi ene tortice ali potice še ne bomo kipnili kot
.
Življenje je prekratko, da bi si ga omejevali z nesmiselnimi računi. Osnovne računske operacije so čisto dovolj, vse ostalo pa je že fakulteta za tiste,kateri imajo čas in si želijo šteti kalorije,vitaminčke,minerale in procente vitaminov*/mineralov v sledeh. Hjoooo, kaki
-eki!![]()
Danes pa je bila OfČIKA z govejimi jetrčki, mesnim sirom, sladkim krompirjem in polento.
Prav FINO FAJN okusno!
| gogad je napisal/a: | ||
Živjo :)..Polento sem normalno skuhala z dodatki...večjo skledo sem obložila z prozorno folijo,natresla polento in čez poveznila manjšo skodelo zavito v folijo..počakala da se strdi in prenesla na krožnik...nič težkega..
|
Hvala, ob prvi priložnosti poskusim.
LP
Hauschka
Prejšnje dni kuhali drugi, danes pri meni:
in desertiranje:
na prvi fotografiji je videti predlog nove etikete za kvalitetna vina, ki sem ga dobil v ocenjevanje ( in vino in etiketo ). Meni deluje nekam preveč špartansko!
![]()
Danes eni kosilo namesto zajtrka: krvavice (odlične so bile, poletne temperature gor al pa dol
) in zelje,
drugi namesto kosila večerjo: peresnike s pestom iz bučnih semen
skleda radiča in jagode za desertiranje![]()
V "živo" je bila tale pašta tako lepe, olivno zelene barve, tu pa...![]()
lp
mzm
Ežoj
sem te že pogrešala...
Danes zelenjava v vseh oblikah-porova juha s cvetačo, polnozrnati pirini špageti in zelenjavna omaka, solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Ponedeljek: enolončnica s stročjim fižolom, palačinke z mascarponijem
Torek: koromačeva omaka, njoki, svinjski zrezk, solata
breskvazajček v obari
Balenkaponedeljek: rižota z govejimi koščki, korenčkom in grahom, zelena solata
torek: špinača, pire, jajčka
danes: špinačna juha (je treba porabit špinačo, ker sm vrečko pozabila dat nazaj v zmrzovalnik), mesni polpeti (namesto žemljice bo notri ajdova kaša) in radič s krompirjem.
lp
danica85Sreda
: Piščančja obara zgoščena s kislo smetano; slivovi cmoki

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bananin puding z vanilijevimi rogljički

Mini potičke