Danes: kremna juha iz fižola, štruklji s pehtranom
breskva
Brownie z marelicami
Danes: kremna juha iz fižola, štruklji s pehtranom
breskva| naor je napisal/a: |
Se pridružujem pohvali, sicer od Cosmo še nisem brala bloga, a ga bom v prihodnje. Moje zlato me pa že dolgo navdušuje s svojim simpatičnim kuhanjem! Zdaj tudi jaz obelim krompir in kumarice, pa še kaj!
|
Naor, tudi zate ![]()
![]()
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
Tudi jaz redno hodim gledat, kaj kuha moje zlato
, ne zaradi firbca, ampak zato, ker je to vse, zelo simpatično napisano ![]()
![]()
Danes pojma nimam, kaj bova imela za kosilo. Najprej greva preštihat najin oddaljeni vrtiček in sendviče imava s seboj, pol bom pa že nekaj " scumprala " ![]()
![]()
torek: krompirjevi njoki z zelenjavo, zraven solata:
sreda: kaneloni polnjeni z zelenjavo in piščančjim filejem, zapečeni v pečeci, zraven solata:
četrtek: pečene piščančje peruti, pečen krompir in regratova solata s krompirjem in jajčki
danes : kurja juhica in slivovi cmoki:
angie :)
Raznoliko in booožansko....vsako stvar je treba ceniti in uživati v njej.
Pozdrav!!!
Babki in vsem ostalim, ki kdaj poškilite na moj blog, pošiljam ![]()
![]()
Dva dni sva s sinom bila pri tašči na kosilu oz. nama je ona pripravila kosilo.
Včeraj: kremna špinača, pire, pečena rebra (mehka kot puter bi dejal MBrando
)
Danes: zelenjavna juha, piščančji paprikaš, polenta, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Malo hecno kosilo, ampak tako zelo hitro in dobro ![]()
Pizza ruladice, pohan sir in olive
KOnčno nekaj malega časa za kuhanje. Tako danes krompirjeva solata in puranji polpetki. Za sladico skutin zavitek!
tanjajMoje zlato in vsi, ki objavljate slike, bloge...vse pogledam. Lepo in pohvala za trud![]()
Danes pasirana zelenjavna juha, zelenjavni riž z beluši in ostalo zelenjavo, zelena solata z motovilcem, radičem in redkvicami, za prilogo pa piščančki grakci in en odmznjen del govejega golaža
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: zapečni fižol, kuhan krompir, šobska solata
breskvaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Brownie z marelicami

Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom