Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes bova namesto ričeta, v sojini omaki, česnu in gorčici marinirane, piščančje fileje, pečene v pečici, na maslu popečene solatne srčke, prelite z oljčnim oljem in balzamičnim kisom in caprese solato (česnjev paradižnik, mini mocarelice in sveža bazalika).

Ričet bo pa spet jutri.

Ob takem vremenu mi sploh ne teknejo več razne enolončnice ala golaž, segedin, jota... danes spet piščančji file in krompir pečen v pečici in grška solata

Vsak dan piknik press

JJ

Včeraj:

in danes:

ja, ja, prav imate, za današnje kosilo manjka kakšna oliva, Kaj pa čem, meni vse nakupe ppravi en upokojenc, ki je že pozabljiv: včeraj pozabil kupit limono, danes olive.......

ežoj

Danes: lignji v omaki, polenta, regrat v solati

breskva

Ežoj,

naor

Polenta z jajcem na "golaž", redič s fižolom, jabolčnik z vodo.

daga

Juha, popečena piščančja prsa, ohrovtove krpice, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

ežoj v se najboljše za god.

danes obara iz perutničk in žličniki

reza

JanisJoplin je napisal/a:

Ob takem vremenu mi sploh ne teknejo več razne enolončnice ala golaž, segedin, jota... danes spet piščančji file in krompir pečen v pečici in grška solata

Vsak dan piknik press

JJ

In prav je tako!! Je takšen čas ja. Komaj čakam domač mlad krompirček + domača paradižnikova solata, dosti gorčice in perutničke iz žara!

Gospod EŽOJ. Ves moj iskren poklon za vaše poročanje iz potovanja ter vesel da ste se živi in zdravi vrnili. Obroki pa, kaj pa drugega, ponovno kombinacija ANGELČKOVIH kosil + NEBES. Okusno, dobro, zdravo...

Torek:

Danasnja otvoritev z najboljso druzbo,katera je ze leta v mojem srcku in me je vedno podpirala....DRUZINA IN DOOOBRA KOLEGICA Z MOZEM IN NOVO CLANICO oz. prebivalko Slovenije.
Jagencka pa je maman takolele lepo zapekla,da je bil kot putercek,krompir pa hrustljav kot CIPS....MUAAAA 
Pečen zelenjava, perutničke ter kruh premazan s česnom in olifcem, ter pečen na žaru.
Refošk, pivičko in voda...
Prelepi so takšni trenutki!

Včeraj:
Domača 3 ure kuhana paradižnikova/čili omaka. Pomodore it is.
Kuha krompir + peteršilj + olifc
Polenta s posušenim čemažem
PZ testeninike na maslu
Solatka ala Uroš: Istrski radič, šnitka, kit.zelje,paradižnik,por,rdeča čebula...

Danes:
Krompirček ala včeraj
RižiBiži
Mesna omaka 
Solatka kot včeraj...

Jutri: 
Kurji paprikaš
Kruhov cmok
Soljatka...sezonska

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Sporočilo je spremenil(a) MBrando dne 20. 2014 08:35

Sporočilo je spremenil(a) MBrando dne 20. 2014 08:36

MBrando, o la-la, slikica je padla

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti