Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Juha, popečene puranje kocke, pire krompir z drobnjakom, ohrovt v omaki, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

segedin golaž

Balenka

Tudi pri nas je bil segedin

Miška se je pa čist razcvetela

rrr

Ežoj, me je že skrbelo, če boš odprl to poletno jedilnico ali ne  bolj pozen si, kmalu jo boš moral spet zapret

MBrando, slastno kosilo na fotki, čisto po mojem trenutnem okusu!

Včeraj pasulj (na željo drugih, seveda), danes za ene pasulj, za druge pa filane bučke in solata Mogoče še slikca pade... 

JJ

Pri nas danes filane paprike.

Blanchy

ĐĐejevka: Danke schön 

Ežoj: Lepa hvala za POZDRAV FOTKA materialu in DRŽI, s svojimi kreacijami damam ne sežem do narta, vam pa ne do gležnjev . Ampak saj veste. Vi in madame so inspiracije in vzor okusne hrane ter top top fotk. 
Hvala za vse vaše iskrive in super objave

Danes:

Včeraj:

Muaaa, je bilo danes DOBRO....hjooooooo, še kar bi papcal, hihi!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Danes bo, ko bo: sardele in okisana blitva

kruh, teran in voda

lp

mzm

Petek:                       

Pozdravček!

Pečena piščančja prsa, tel.kotlet, grahova omaka, pečen krompir, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

še vedno segedin, ki je bil res , danes še boljši kot včeraj, od domačih dobila pohvale .  za povrh pa še nekaj pohanih bederc iz "tavelike trgovine"

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti