Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Jaz sem pa nova aktivna na tem forumu in ker mi velikokrat zmanjka idejo kaj skuhati, bom z veseljem prebirala tole temo in seveda delila kaj se je pri nas jedlo :)

Včeraj: tortelini, prepraženi na čebuli z dodano žličko kisle smetane, zelena solata, borovnica/jagoda torta (ostala še od nedeljskega praznovanja) 
Danes: zrezki v smetanovi omaki, pire krompir, zelena solata 

Pa dober tek!

LexieB

Danes: špageti s paradižnikovo omako, puranji zrezki, rdeča pesa v solati

breskva

LexieB dobrodošla na Kulinariko! Pri nas danes pohano meso in bučke in solata s krompirjem-radič regrat, motovilec, solata. Ta zimska zelenjava je pri nas na obali v tem času super, samo je malo trda zato je treba dat vroč krompir, da jo malo popari.

branka

Danes: Pečene krvavice, pire krompir, dušeno sladko zelje, radič v solati, aja pa za tasta obvezno goveja juha kot vsak dan.

jade

Kuhana hrenovka, pražena jajca, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

solata, 

Balenka

Bon jour draga LexieB!!!

Pri meni, po protokolu kot je bilo splanirano, le priloga, draga Babka1951 (hmmm, letnica rojstva moje drage maman in dragega papana; mimogrede pa hvala za napisano) so bili pz polžki premešani v marinadi česna/peteršilja in domačega olifca. Zalo dobra kombinacija. Prav nič se niso okusi tepli.
Na koncu sem dobil takšno eno fino kombinacijo KRPIC Z ZELJEM, RIČETA (oplemenitenega my way. Imam en glaž za kar 3 dni. Drugače bi bilo za en orenk obrok, v kolikor ne bi bilo priloge) podušenega brokolija in cvetače.

Danes enako le priloga bo polenta.

Jutri...enako, le priloga bodo žličniki!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Kuha se golaž, zraven bo polenta in zelena solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Midva bova pa danes kosila po pastirsko, torej pastirska pita in radič s fižolom.

naor

Ričet z prekajenim kosom  ,.Od včeraj še skutine blazinice.

dari

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti