Nedelja:
današnja priprava kosila
še posebej z velikim veseljem
![]()
Goveja juhica zmešana z včerajšnjo "begovo čorbo"; pečen krompir, pečen odojek, v voku prepražen korenček; motovilec z radičem; jabolčna pita

Pozdravček!
Nedelja:
današnja priprava kosila
še posebej z velikim veseljem
![]()
Goveja juhica zmešana z včerajšnjo "begovo čorbo"; pečen krompir, pečen odojek, v voku prepražen korenček; motovilec z radičem; jabolčna pita

Pozdravček!
Juha, šmorn, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/spet se je veseljem kuhalo in pojedlo. Sledi kavica ![]()
Za vsakega dve žlici zelenjavne mineštre, s slivami polnjena sv. ribica, ajdovi štruklji
skleda radiča s fižolom, teran, voda in nadaljevanje bakljavterapije![]()
lp
mzmDanes pa pečen piščanec, pire krompir in zelenjava na maslu..
testeninca
Ma jade, se mi je zdelo, da mora bit nekje en kavlj!
Pri meni danes:
Študentska pojedina!
![]()
Danes goveja juha z vlivanci, pražen krompir, meso po dunajsko, domača rdeča pesa, zeljna solata z zeleno in zacher torta
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: domače krvavice, kisla repa s fižolom, domače bige, višnjev puding
Včeraj, po dolgem času, na mojo željo: začinjena piščančja bedra na krompirju, z malo zelenjave med krompirjem seveda (čebula, paprika, česen):

Danes pa tržaški lignji in pomfrit (v pečici, pa se mi je zažgal ...)

Naše današnje kosilo: damjakova juha, čemaževa špinača, pire

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pecivo iz bučk

Evitine Jakobove pokrovače