Danes kokošja juha,izraelski kuskus z marinirano in popečeno zeljenjavo in piščanec.

Pirini svaljki s pršutom
Danes kokošja juha,izraelski kuskus z marinirano in popečeno zeljenjavo in piščanec.
Anja
, pri nas pa še danes vampi, so ostali od včeraj.![]()
![]()
![]()
Danes bova jedla paniranega osliča (pečenega v pečici), krompirjevo solato in na pari kuhan brokoli
Vrtejbenka, kje si pa dobila izraelski kuskus?
Danes pri meni:
Vse za lepoto!
![]()
Mene je vleklo na vrt takrat, pa danes me spet vleče! Tako lepo sonček sije, Triglav je kot narisan, šla sem čisto iz veselja razmetavat sneg na dovozu in posledica je bila na kosilu, pravzaprav v golažu.
Kosilo: Zelenjavna juha, skoraj zasmojen golaž,![]()
svedrci, solata, jabolčna pita, regratova limonada.
Danes posebni polpeti v mrežici, piščančje kračke,grahova omaka, pražen krompir, motovilec in rukola. Sacher torta v obliki srčka pa se še hladi...
Imeli smo popolnome drugačne plane za danes in jutri....pa je sonce vse spremenilo ....golaža ne bo, niti za jutri goveja juha, ker gremo ven Izkoristit sonček....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
včeraj je bil pire in ohrovt v omaki in mini košček peč. puranjega zrezka, danes ostanek makaron flajša in solata.
tanjaj[citat=--ežoj--]
Vrtejbenka, kje si pa dobila izraelski kuskus?
Delala se po spodnjem receptu ,kupila pa sem v Cool Hous-u v Novi gorici,po moje imajo tudi v Ljubljani,pod imenom fregola..odličen je.
http://www.kulinarika.net/recepti/19341/zelenjavne-jedi
Vrtejbenka
Danse poenostavljena varianta: jajca na oko na ocvirkih, ostanki solate od včeraj zvečer, domači kruh, en ![]()
Danes: reciklaža telečjega vratu
cikorija v solati, teran in voda
lp
mzm
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pirini svaljki s pršutom

Veganski sladoled z navihanci