Danes: piščanec z zelenjavo, polenta, radič z jajci, blazinice s kislo smetano (toliko jih imamo doma, ostalo se razdaja), ![]()

Pizza s pršutom
Danes: piščanec z zelenjavo, polenta, radič z jajci, blazinice s kislo smetano (toliko jih imamo doma, ostalo se razdaja), ![]()
Danes goveja juha, pečena pišč. bedra s krompirjem in zelenjavo v pečici, radič v solati!
tanjajPečen
,
vrat,rdeč radič.Pa čaj z
ene daje prehlad.
pečenka in kislo zelje
Balenka
dari, zadnjič si po segedinu gasila žejo z vodo, danes pujskov vrat s čajem, ne vem, ne vem, to se zna slabo končat ![]()
![]()
Danes: vsak dve žlici jote (več je ni bilo), omleta
skleda radiča, kruh, teran, voda
in za grickat še zadnje novoletne kandirane pomarančne lupine
lp
mzmPozdravljeni !
Jaz nimam problemov z jedilim listom. Pri nas se vsak petek dogovorimo kaj bomo jedli za 1 teden vnaprej.
To delamo že približno 5 let in vsak jedilnik je napisan v zvezku. Tako imam pregled nad hrano in vedo vem kaj že dolgo nismo jedli.
Zraven jedilnika zabeležim tudi kadar so na kosilu gostje in kdo je bil takrat na kosilu. Tako se mi ne dogaja ,da se jedilnik ponavlja.
Poizkusite, izplača se. Ko pišemo jedilnik preverimo tudi kaj je potrebno kupiti .
Lep pozdrav!
tajarajaPozdravljeni !
Pri nas doma vsak petek naredimo jedilni list za ves teden.Vse zapišemo v zvezek tudi po datumu.
Tako je naš jedilnik raznovrsten. Pripišemo tudi ali smo imeli goste na kosiu in kdo je bil, tako da se nam jedilniki ne ponavljajo.
so. 8. -Naravni zrezek - riž
ne.9. Bučkina juha- puranova pečenka , pečena polenta, solata
po. 10 zelenjavna juha , skutne palačinke
to. 11 Kislo zelje in matevž
sr. 12 Haše, plnozrnati špageti , zelena solata
če.13. Ričet
pe. 14 korenčkova juha, srdele, pire krompir , dušeni ohrovt z lešniki in solata
Lep pozdrav tajaraja
tajaraja
Dobra ideja z jedilnikom, ampak meni to nekak ne znese potem pa ene stvari ni in nemorem tega kuhati. Jaz kuham sezonsko in po navdihu, priložnosti... v trgovino pa hodim 2x mesečno tako da bi potem morali biti mesečni jedilniki...
sreda: Ocvrt telečji zrezek in zelenjavna rižota
četrtek: mehiške tortilje
petek: rezanci z rakci
sobota: piščančje bedro, ajdova kaša z zelenjavo
nedelja: nadevana račka, mlinci, zelenjava
testenincaJa mišzmoke, ne vem kaj bo.
,jutri bo malo teklo ![]()
na zdravje moža.
.
Današnje kosilo: Zelenjavna juha z ajdovo kašo, meneki s krompirjem in mešana solata

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pizza s pršutom

Rižek z lososom