Matr, kolk nekateri izzivajo, jaz pa avto v ledu, sploh ne pridem do vaškeg ribnika
.
Pri meni danes:
če mal boljše pogledate boste videli, da je petršilj pod snegom.
![]()
Matr, kolk nekateri izzivajo, jaz pa avto v ledu, sploh ne pridem do vaškeg ribnika
.
Pri meni danes:
če mal boljše pogledate boste videli, da je petršilj pod snegom.
![]()
Danes fotografijo končno spravila tudi na kulinariko. Divjačinski golaž (meso srne in divjega prašiča) s polento.
Danes: domače krvavice, kisla repa, domače žemlje
Včeraj: juha, mesni polpeti, dušene bučke, pire krompir, zeleni radič in zeljnata solata
Danes: juha, džuveč, polpeti od včeraj, piščančji zrezek, radič in zeljnata solata
Jutri: juha, kislo zelje, pečenice, pire krompir
NENA58Juha, podvarak, ajdova kaša.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Živjo!
Ali ta tema še živi?
HaileySPozdravljena in dobrodošla na kulinariki! Predvidevam, da si pač kar nekaj napisala, da si videla, kako to deluje.... Če te resnično zanima to, po čemer sprašuješ, zapelji drsnik cm ali dva nad svoj prispevek.
Pri naju bo danes za kosilo segedin, skuhan včeraj zvečer.
Za posladek pa jagode in maline iz skrinje.
OgnjičVčeraj sva jedla vsak pol pečenice (domače, od sorodnikov), kos kruha in solato iz zelja, korenčka in fižola
danes bo pa pica (najverjetneje s pršutom in rukolo)
Sreda:
![]()
Goveja juhica (iz skrinje), kroglice namesto rezancev, ki se že mesijo
široki rezanci z jurčkovo omako (sladka smetana, parmezan) ter endivija s krompirjem

Pozdravček!
Danes smo imeli pražen sladek ohrovt z domačimi krpicami.
Lp
tonskKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Indijska vegetarijanska skleda

Pasta iz ingverja in česna