Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nas, dva dni jemo jelenov golaž, včeraj so bili zraven karoni kot reče naša, danes v kosih krompir  in solata.

Milži

Pri nas bodo danes vampi po tržaško, pire krompir, po solato moram pa iti še v trgovino

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Porova juha, repa, pire krompir in kuhana svinjska rebrca.

naor

Včeraj: korenčkova juha z zdrobom, gobova rižota, solata

Danes: juha, zrezki v omaki, kruhovi cmoki, solata

Jutri: juha, narastek iz mletega mesa in ohrovta, solata

Sobota: krvavice, kislo zelje, zabeljen fižol

Nedelja: juha, mlad krompir, pečen piščanec, solata

matejaoz

Segedin z  mesekom.Potem pa žeja,.

dari

Danes za kosilo:repa,zabeljen fižol in pečenice.Za sladico pa veselje,ker smo se odtalili.Kaj vse je polomilo.pa bomo pogledali,ko bomo še boljše volje.

anta

Četrtek:       

Kurja juhica z domačimi rezanci; perutničke iz juhe, krompir z ohrovtom; motovilec, rukola, radič

Pozdravček!

Jaz bom verjetno ponovno na pečenih perutkah in repi al rižu. pa tv ono seje pa to. aha, bom pa še na kulinariki tud. dokler mi vse ne d..... pol om pa vse izklopil. ta tv mi gre že orng na živce. hehe, je smešno gledat argumente. kao. z argumenti se razpravlja konstruktino. tole kar jaz poslušam so pa zgolj izjave.

Lp

preprost

Včeraj piščančji paprikaš, danes pa enolončnica z čičeriko in hrenovkami!

tanjaj

Danes goveja juha z zdrobovimi cmoki, paradižnikova omaka, testenine, mešana solata, skutni žepki z marmelado, nutelo

upam, da uspem kaj poslikat

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti