Goveja juha, zelenjavna juha, kitajski rezaci v voku z zelenjavo in /ali piščencem. Zelena solata
sladica bajadere iz recepta + ![]()
Goveja juha, zelenjavna juha, kitajski rezaci v voku z zelenjavo in /ali piščencem. Zelena solata
sladica bajadere iz recepta + ![]()
Prebranac in veliko solate.
SonjaČorbica iz
,cvetače,čičrike, stročjega fižola pa malo
za okus.Ker so nas založili z
danes
pita.
Sobota:
![]()
Goveji repek se še kuha...
Špageti na posteljici klapavic z rukolo, veliko česna, parmezanom in vinom; radič/rukola; še malo ![]()

Pozdravček!
Pri nas pa včeraj špageti z domačo paradižnikov omako, po želji še malo pesta ali tune za na vrh, radič z malo krompirja,
danes pa praženo kislo zelje in pire, pa malo
in ![]()
Pečen piščanec, telečji kotlet, pečen krompir, mešana solata in pita
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Polnjeni lignji, testenine s praženimi semeni in zeljna solata.
testenincaDejmo egzibicionisti, mal se zmigajte, pa mal več slikic, torej slikajte. Če nas, ki pišemo v tej rubriki, kličejo egzibicionisti ( čeprav ne razumem, zakaj oni, vdrugih rubrikah to niso ), oni ki prihajajo tole rubriko le brat in nič ne napišejo, so potem voajerji. Mene pa zanima, kateri čudaki ( egzibicionisti ali voajerji ) so višje na lestvici čudakov.
Pri meni danes: pričakojoč jade
Kaj pa šalčka zdej ![]()
![]()
.
![]()
Juha, gratinirani špageti, rdeča pesa.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Jutri bo pri meni ragu iz piščančjih želodčkov. Bo kar za dva dni. Mogoče celo tri. En dan bo priloga pire krompir, naslednjic riž, tretjič pašta. Od solat pa en dan zelena, drugič paradižnik+čebula, tretjič kumarična z veliko česna.
Če si premislim, kar se meni zelo pogosto dogaja, bodo pa kokodak nuggetsi pa ajvar.
Lp
preprostKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Angleški kolač

Schwarzwald kocke