Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

babka1951 je napisal/a:

O ežoj, jest tolk migam, pa nič od tega sem misnla, da bo ta let boljši, pa se je še slabš začel, kot se je prejšni nehal Moj mali Nikon rabi novo baterijo ( ne bo je dobil ) moj Franček Medion je pa že od samega začetka neposlušen, sta me oba zablokirala, ampak jima bom že pokazala vetra 

Danes sva midva šla pomagat generalno delat k mladi družini, pa sva si tam kosilo prislužila

Perfektna juha iz stare kokoši ( ne se veselit, da so mene skuhali ) z domačimi nudelni, ki jih je naredila snahina mama, svinjska pečenka, zraven pečen krompirček, korenje, brokoli, ohrovt, vse zabeljeno z enim dobrim zoskom, dve vrsti solat in pita z brusnicami nabranimi na Veliki Planini. Pa ne mislit, da smo to generalko danes končali, ker ni bilo prostora za vse, da bi malo počivali po kosilu, smo se zmenili, da bomo jutri nadaljevali

babka1951

hahahahaha Carica!

Vesna555

Juhica iz govedine

Pečen piščanček in dušena zelenjava, solata.

Za sladicoob skodelici čajčka , pa moja pehtranova potička.

Pa lepo nedeljo vsem.

marec

Danes bo enaka juha kot prejšnje dni - tokrat z vlivanci, naravno pečeni puranji zrezki, riž, zelenjava pa kuhano zelje oz. sveža solata zame

majaos

Zrezki  v omaki . svaljki,velika skleda mešane solate,endivija in rdeč radič, s.

pita.

dari

Že dobra dva tedna sem na morski prehrani (samo za kosilo, seveda), tako bom danes imela kozice z dosti česna, limone in solato iz kumaric in čebule. Kozarec ali dva rdečega . Sem nabavila, hvalabogu, še preden nas je sneg zametal...enega dobrega...ja, ja iz Hoferja. 

Johanna

Danes delam svojo omakico s piščancem in gobami, ki jo moj fant obožuje (sem tudi napisala recept na portal, upam da je vse ok, ker sem nova tu gor), zraven pa njoke (kupljene, ne doma narejene). In pa seveda zeleno solato poleg.

Majcika111

Včeraj je bil piščančji frikase z gobicami, pečen krompir in mešana zelena solata

Danes bojo pa špageti s dušenimi mesnimi kroglicami (po tem receptu: http://www.youtube.com/watch?v=wFMA1IPQ7eI) in brokoli in redkvice v solati

Goveja juha z nudlčki, krvavice, pečena svinjska rebra, matevž, kisla repa, jabolčni zavitek.

jade

"hrtiščna juha" z grobo ribano kašo in rumenim , pražen , pečena rebrca, brusnični džem, solata z bučnim oljem,  belega

rimljanka

Nedelja:      

Juha (včeraj kuhan goveji repek); zloženka v peki-papirju (telečji šimbas, sir, slanina, jurčki, krompir); radič/rukola na solato; srnin hrbet

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti