Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

juha iz vrečke, pečen piščanec, restan krompir, zelena solata

Balenka

Pri nas včeraj bujta repa in pečenice,

danes cvetačna juha, pečeni puranji zrezki, zapečena cvetača s porom in sirom, zelje in ohrovt v solati,

vmes pa se je za jutri skuhala enolončnica - zelenjava, suho meso, leča, kvinoja.

Mogoče še kaj spečem proti večeru, da bo jutri za zraven.

tabu

Sporočilo je spremenil(a) tburgar dne 01.dec 2013 13:27

Še kostna juha, zelenjavna juha, prebranec, pleskavica, kajmak, jabolčna pita. In veliko dobre volje!

naor

Mi smo pa danes zajadrali v divjačinske vode: stegno srne v divjačinski omaki (ja kakšni pa? ), polenta z zelišni, motovilec v solati, in za konec eno preprosto čokoladno pecivo (navaden čokoladni biskvit, maslena čokoladna krema in malo sladke smetane na vrh)

mamamia

štrudelj z bučkami

pecivo z orehi, pehtranom (slika še iz lagerja od zadnjič enkrat :)

majaos

- Žena, kaj si danes pripravila za kosilo?

- nič

- to je bilo tudi včeraj!

- ja, včeraj sem pripravila za dva dni!

upssss, se opravičujem, sem v napačni temi!

ežoj

Danes smo imeli kosilo v gostilni. Bilo je zelo dobro in bilo je preobilno, ampak, što se mora, nije teško

rrr

Danes: skutini svaljki, piščančje meso z zelenjavo, solata, adamovo kokosovo pecivo (brez jajc in mleka)

breskva

Danes enako kot včeraj, se pravi golaž, le da je namesto polente bila pašta, ker pa je v nedeljo poceni štrom, je treba kaj spečt , na primer eno orehovo pecivo

Ste vedelli, da obstajajo luštkani orehi?

lp

mzm

Nedelja:          

Kmečka pojedina (rusko zelje , kuhana    krača, pečena   rebrca, krvavice,  pečenice) beli žganci; skutno-jabolčna pita; tortica; 

(Foto sessiona kosila ni bilo, preveč navzočih...)

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti