Goveji golaž, pire krompir in solata (zelena + endivija).
Cinnamon Stick
Sadne rezine s slivami
Goveji golaž, pire krompir in solata (zelena + endivija).
Cinnamon StickPečena sv. rebra, mlinci in zelena solata.
ANJA
Torek: ![]()
Svedrčki z mesno-zelenjavno omako; 
zelena solata
Pozdravček!
Danes: zelenjavna juha iz vseh vetrov
in ocvrte kruhove rezine.
Pri nas pa danes: goveji guljaž (po receptu iz l.1942), polenta in mešana solata.
Lp
tonsk
Sem pozabila napisat: " Ko bom imela tako lep krožnik, kot dragička, bom naredila svederčke in z veseljem poslikala..."![]()
![]()
![]()
Pri nas danes zelenjavna juha in palačinke z orehi.
Bi vas pa vprašala, ali tudi vi uporabljate ta forum v stilu kaj naj pripravim jutri za kosilo? Sama, kadar res ne vem kaj bi prirpavila si izmislim, na primer datum 19.11. drugi dan, to prevedem v pojdi na stan 1911 in izberi drugo kosilo. Na ta račun se je naš železni izbor kar lepo razširil.
marjanajmarjanaj, dober sistem
!
Danes: nedolžna jota
in palačinke z arhivsko marmelado.
Če se v doglednem času ne oglasim, spijte glaž al dva za pokoj moji duši ![]()
lp
mzm| mišzmoke je napisal/a: |
marjanaj, dober sistem
Danes: nedolžna jota in palačinke z arhivsko marmelado. Če se v doglednem času ne oglasim, spijte glaž al dva za pokoj moji duši lp
|
veselico bomo naredil.
In v tist kozarček sem za boljši okus tud enga črvička v prahu zamešala ![]()
![]()
![]()
![]()
Sobota- krompirjevi lulčki z maslom, radič z jajci.
V nedeljo sva bila povabljena na kosilo in torto, popoldne pa še na en rojstni dan, spet s torto.
Včeraj za kosilo nekaj lažjega- špinača in pire krompir. Kasneje pa še nekaj piškotov, ki sem jih pekla prejšni teden. Ajdovčki, žepki, medenjaki.

Danes- dušeni goveji zrezki, široki rezanci, motovilec in nekaj regrada vmes.

Marjanaj res dober sistem. Tudi jaz včasih vidim kaj kar mi zadiši in pripravim.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sadne rezine s slivami

Moj domači kruh