Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Babka, dodobra sem se nasmejala tvojemu postu. Naš Ežoj je potencial, se sploh ne zaveda, kakšen.

Midva pa danes po nedeljsko: goveja župca, tenstan krompir, meso iz juhe in Tinin jabolčni hren, meni the best hren, zeljnata solata s svežim fižolom. 

Namesto pivca za živce pa en sprehod do Špice.

naor

Sreda: goveji golaz, kruh, solata

Cetrtek: dusen goveji hrbet, pire krompir, zelenjavna prikuha

Petek: domaci siroki rezanci z omako iz smetane, gorgonzole in sampinjonov

Sobota: ocvrti fileji polenovke, krompirjeva solata

Nedelja: goveja juha, losovi burgerji, pomfri, zelenjava z maslom, solata

zvitorepka

bučna juha z zlatimi kroglicami, 

pečen krompir in pečena piščančja stegna, kuhana cvetača,

mešana solata

Balenka

Sporočilo je spremenil(a) Balenka dne 17.nov 2013 17:00

Golaževa juha.

Za posladek belo grozdje - pozna sorta - najboljše konec novembra.

Ja Babka, naor, naš Ežojči je  . 

Johanna

Nedelja:        

Kostno-zelenjavna juhica; ščipanci s pestom čemaža in pinjol, grah v omaki, rostbif s poprom; mešan radič:

Pozdravček!

goveja juha z rezanci, zdrobovi ocvrtki, pečena krača in perutke, rdeča pesa, zelena solata

lp, tatjana

lisicka je napisala: Nedelja: goveja juha, losovi burgerji, pomfri, zelenjava z maslom, solata

So losovi burgerji tipkarska napaka? Ker ne vem od kod si, je možno, da je  to običajna hrana pri vas, zato ne zameri vprašanja, me pač zanima. Hvala za odgovor. Pozdrav vsem 

Ava

piščančja juha z rižem, ohrovtov pire, meso iz juhe, jabolčni biskvit

majaos

Danes:

kruh, teran

lp

mzm

AVA, lisicka je tam, kjer so losovi burgerjoi vsaj toliko običajni kot pri nas srnin golaž.

Danes pri  nas: goveja juha z rumenim korenčkom in zdrobovimi žličniki, pire krompir, govedina iz juhe, radič, motovilec in endivija z domačega vrta v solatno skledo, marelični kompot

Zdaj se pečejo kuitne in palačinke z marmelado bodo, za večerjo, pa najbrž čaj, slezov, z medom.

rimljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti