Daj lisicka, prosi Božička, naj pričara tople praznike vsem revnim, bolnim in ponižanim v Sloveniji.
Pri naju bo danes in jutri in pojutrišnjim: sarma ![]()
Daj lisicka, prosi Božička, naj pričara tople praznike vsem revnim, bolnim in ponižanim v Sloveniji.
Pri naju bo danes in jutri in pojutrišnjim: sarma ![]()
Jetrca z jabolki, specialiteta mojega partnerja, ampak tak boljših jetrc pa še nisem jedla. Sploh ne delamo več drugačnih :). Zravem pa svež kruh, ko bi bil vsaj še malo topel mnjam :)
testenincaVčeraj je bila domača tunina pica, danes pa rizi-bizi in pišč. kračke pečene in radič v solati.
tanjajTesteninca, a se ti ne zdi, da je čas za recept oz. par besed lahko napošeš kar tukaj? Mene zelo zanima.
![]()
Danes bodo pa: svaljki,špinača in ocvrt sir.
Lp
tonskDanes:
segedin, pražen krompir ter polnozrnati kruh.
lp
Danes zelenjavna juha z zdrobom in zvezdicami, špageti bolognese, mešana solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi| naor je napisal/a: |
Testeninca, a se ti ne zdi, da je čas za recept oz. par besed lahko napošeš kar tukaj? Mene zelo zanima. |
Mene tudi!
Danes pri meni riba, pravzaprav polovica, druga polovica bo jutri.
Piščančji file, mariniran v medeni gorčici z jurčki in sirom, pečen v pečici, na pari dušen brokoli, za moža sem pa spekla še malo pomfrija.

Danes: prosene kaša z zelenjavo, solata, kukiji z banano in orehi, ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveji golaž iz pečice

Rezanci Barilla s slanino in gobami