Sobota:
![]()
Pražena piščančja jetrca, popečen malancan, 
motovilec s sladkim zeljem:
Pozdravček!
Sobota:
![]()
Pražena piščančja jetrca, popečen malancan, 
motovilec s sladkim zeljem:
Pozdravček!
Juha, pečena bedra, bučne testenine z drobtinami, pečena rdeča pesa, solata.
Jutri pa bo martinova pojedina pri moji mami: juha, pečena goska, raca in rebra, pražen krompir, mlinci, dušeno rdeče zelje, solata in ogromno peciva.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/danes pasulj s suhimi rebri, sladko sledi
za malico je bil pekač pice
majaosPečena piška, mlinci, rdeče zelje, solata s fižolom,
. Po 21 km hoje in preizkusu umskih zadev se je takooooo prileglo!!!!
lp
cervusDanes: pečene (dobro začinjene) piščančje krače
zeljnata solata, kruh in teran
lp
mzm| mojezlato je napisal/a: |
Juha, pečena bedra, bučne testenine z drobtinami, pečena rdeča pesa, solata.
Jutri pa bo martinova pojedina pri moji mami: juha, pečena goska, raca in rebra, pražen krompir, mlinci, dušeno rdeče zelje, solata in ogromno peciva.
|
Danes: puranji zrezki, por v smetanovi omaki, njoki, rdeča pesa v solati
breskva| MBrando je napisal/a: | ||
lEPO JA...takšno družinsko druženje ob prijetni hrani, deževnem vremenu, medsebojnim spoštovanjem ter ljubeznijo. Le pazit, da ne pojeste preveč in se bo poznalo!! Se bliža še "DIVJI" december. Boste imeli kar BOGATO in več stvari naenkrat...uff uff. Komu lepše :D
|
Hehe, nič se bat, da se bo poznalo. Saj toliko tudi ne bo; več se bere, ker nas je ogromno in je pač za vsak okus nekaj. Samo pri sladicah bo problem. ![]()
juha iz vrečke, v koščkih krompir, pečena sv. rebrca, zelena solata
BalenkaGoveja juha, pečena račka, pražen krompir, solata. Kasneje pa kavica in mogoče kak košček peciva ali temne ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svedri s parmezanovo kremo

Pečenice na leči