Včeraj smo imeli Martinovo kosilo: pečenega piščanca, krvavice, pečenice, mlince, rdeče zelje, pečen krompir, zeleno solato in kakijevo čežano z vanilijevo kremo.
Danes bodo pa ostanki od včerajšnjega kosila....torej identično![]()
Včeraj smo imeli Martinovo kosilo: pečenega piščanca, krvavice, pečenice, mlince, rdeče zelje, pečen krompir, zeleno solato in kakijevo čežano z vanilijevo kremo.
Danes bodo pa ostanki od včerajšnjega kosila....torej identično![]()
Danes: testenine z omako, solata
Včeraj smo imeli prekrasno kosilo, za sladico pa sem jaz pripravila temno pecivo z banano in požela pohvale. (Sicer pa so sestrine kremšnite tudi bile zakon).
Ponedeljek:
![]()
Zelenjavna čorbica, ostanki od včeraj:
Pozdravček!
Pri nas včeraj: pohana cvetača in pohani jurčki ter pečen grompir z kolerabo+ zelena solata z veliko česna.
danes: kotleti z zelenjavo pečeni v pečici
lučica
Danes: reciklaža včerajšnjih telečjih reber
skleda radiča, teran
lp
mzmgoveja juha, pohani puranji zrezki, krompir na solato
majaosgoveja juha z rezanci, pečen kifeljčar, pečene ribe iz Save, paradižnikova solata
BalenkaIn danes spet deluje domača kuhinja, čeprav bi jaz v tuji še komot zdržala, je bilo zelo dobro ![]()
Danes: kraljevi krompir, ene čudne pleskavice, solata in Angelske solze, tudi teh je bilo malo ![]()
Danes: domače krvavice, pire krompir, kisla repa s fižolom
breskvaDanes, juha od včeraj,piščanec narezan na trakce na te trakce jajca
(vse pečeno) zraven solata.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Najbolj enostavni piškoti s črto

Veseli tiramisu