Danes:

Malinini razpokančki
Danes:
ežoj, s katerega voza si pa snel tisdta kolesa, ki se cmarijo nad perutkami? ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ne,to ni pri Ežoju...ta slika je izrecno za Ežoja od Vrtejbenca..![]()
..seveda še perutničke in solate...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: pleskavice, pečen krompir, grška solata s feto
Riba s krompirjem in mladimi bučkami v pečici, ter zeljnata solata.... in ti šment, spet sem pozabila slikati, ker je takoj vse zginilo iz krožnika ![]()
![]()
![]()
Paradižnikova juha, svinjski vrat po kitajsko, riž, paradižnikova solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/<Johanca, ti ga pa pihneš
Mausika
ravno zaradi tega se bolj poredko oglašam.
Si rečem včasih, kaj mi je bilo potrebno se registrirat, ko sem dolga leta kot anonimen gost kulinarike prav lepo funkcionirala.![]()
Ne vem kaj je danes za en dan, tudi jaz sem imela tako potrebo po sladkem, da sem popoldan spekla rolado s kislo smetano. Imam v hladilniku eno polico samih kislih smetan
Jih je deda pomotoma nabavil, misleč, da so jogurti. Pa še tiste velike pakunge. Sedaj si pa razbijam glavo, kako jih porabit ![]()
No ja, danes sem naredila musako s prelivom kisle smetane, rolado z bogatim nadevom lete.
Jutri verjetno gobovo juho...no ja, bo že.
Johanna
- placa pa dosti porabim - mi bo Jernej še kakšen račun izstavil. ![]()
Danes:
Rahla sprememba v planu;
- Popečen Tinjski kruhec.PIRE!!
- čufteki
- soljat...
- vinček
Sobota:
Po dooooolgem času v Graz
. IKEA here i come
!!! YEAAAAAAAAAAAAA. Nostalgični spomini...![]()
Papcanje mimogrede v kakšni dobri restavraciji, če pa zmanjka časa, pa doma. Poročam.
včerajšnje kosilo: kurja juha z rezanci, filane paprike, šugo od jariča (golaž od kozlička), peresniki, sladkarije (fritule, kifeljčki - kupljeno)
danes: včerajšnji ostanki
majaosKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Malinini razpokančki

Pohorska gibanica