Ežojev komentar me spomnija na mojega dragega, ki reče, da lahko brez problema skuham vegeterjansko kosilo, samo kos mesa mora biti zraven. ![]()

Palačinke z gobami in ajdovo kašo
Ežojev komentar me spomnija na mojega dragega, ki reče, da lahko brez problema skuham vegeterjansko kosilo, samo kos mesa mora biti zraven. ![]()
Danes: mlečni riž, dansko pecivo z marelic
| dragička je napisal/a: |
SREDA: Makaronflajš (mali mali makarončki... zelena solata s korenčkom
Pozdravček! |
kosilo: doručak oz. mesni narezek, čebulca, kruh
večerja: filane paprike, krompir
majaosVčeraj: rižota in zelena solata
Danes: čevapi in perutničke z žara, kifeljčar, paradižnikova ter zeljnata solata
Cinnamon StickDanes čevapčiči in v slanino ovite hrenovke na žaru, pradižnikova solata in solata iz rukole, češnjevca in mocarele
spravljam se nekaj spečt pa še ni prave ideje... uživam ker se je shladilo...![]()
![]()
![]()
| ežoj je napisal/a: |
Pri meni danes: kostna juha in kostni mozeg: ežoj |
ežoj, tu bi pa jaz z veseljem k tebi prisedla ![]()
![]()
![]()
danes pa nekaj izpod peke, šempelj je kar ostal, nek se zna, za vsak slučaj, prvič delamo
, pa lena gospodinja je spet pekla, tokrat z malinami
babka1951
Špageti z bolonjsko omako in zelena solata.
Pipi MajPri nas danes piščanec v smetanovi omaki, riž in solata - se je treba preklopit na celinsko podnebje.
Včeraj potovali z dopusta - kuhali drugi
Torek - orada na žaru, bel kruh iz lokalne pekarne, paradižnikova solata (imeli prost dostop do vrta gazdarice na morju)
Ponedeljek - školjke na buzaro + bel kruh
včeraj in danes isto: malancanini zvitki v omakci iz češnjevega paradižnika, solata:
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Palačinke z gobami in ajdovo kašo

Polžki z mesnimi kroglicami