MUAAAAAAAA je to eno lepoooo priporočilo, draga naša Anja

. Jooooj ja, MAK OBOOŽUJEM in ga redno papcam; jaz si grobega v musle zjutraj dajam. 1x mesečno pa si vedno naredim eno takšno preprosto MAKOVO PECIVO na 1,2,3 kjer ne rabim niti mešalnika niti dosti časa. Vržem vse sestavine skupaj, premešam s kuhalnico in v ROR. Vsakič pa dodam kaj novega v maso...eksperimentiranje is the key!!

HVALA,HVALA
madam Anja
, definitivno se mi zdi zanimiva zadeva in bom probably za vikend sprobal. Delal bom iz polivične mase, da vidim kako in kaj.
Glede bučk. To lahko uporabim navadne zelene a ne? Sedaj nam jih vrt kar meče v naročje; a to ONE...ČRNOBILSKE

(velike da komaj dvignem zacumprano zadevo)
Gospod Ežoj: Perfektna kulisa in kombinacija barv. Dobro "steno" imate pred vami in tega se zaveda tudi fotoaparat. Zato pa je FOKUSIRAL na steno

. Prejšni dan pa je fokusiral na meseka in rižeka. Vse super fino fajn

Mislim, da danes kradem idejo....Nisem še odločen, a mrbit pa res. Mi pa je skoda, da bi si en "šnicl" spaniral, saj res ni ekonomično. Hmmm...
VČERAJ:Ponovno takoooooo dobro kosilo z pujček možgančki. Vedno boljši sem pri čiščenju. ČEPRAV!!! Vedno znova si porečem :"To pa delam sedaj zadnjič. NIKOLI VEČ"

ko sključen čistim tisto opno. Vse boli, vse stiska, ura tik taka

. A pol...RAZSVETLJENJE IN

. Bo kar redno 1x mesečno na jedilniku, tale super fino fajna zadevica
DANES:-
RižiBiži the italian way- puranja prsa- soljat
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---