Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Vanja_v_ZDA, nič ni narobe z šopsko solato je vsem nam.Ampak moja lenoba,ker mi ni bilo za kuhat. No in danes nadaljevanje lenobe.Goveji golaž iz skrinje,zelena solata in ogromno česna.

dari

VČERAJ: 
- Ričet ala LE GOURMENT maman (dodal še ogromno graha, cvetače in peteršilja + POPRAAAA)
- domači, sveži, včeraj narejeni zdrobovi SLIVOVI in MARELIČNI cmočki. (nekaj za včeraj, nekaj za danes, nekaj pa je romalo in da FRIĐIDER. Hvala dragi gospod Ežoj...z idejo )
- mešana soljat iz vrta (njam)
- deci rujnega; nekega ŠOVINJONA, ali KABARETA. Saj ne vem sedaj kdo je ŠOVINIST in zakaj mi je KABARE zapasal. Tisti, francoski. Go and figure it out

DANES:
Vabljen v goste (ali kako se to že napiše) saj želi prijatelj poskrbet, da dobim še kakšen dober pregrešen obrok, katerega nisem papcal že leta in leta-
- World famous DUNAJC by prijatelj Grga
- Pire krompir (kremast, okuse...kot se šika)
- deci rujnega
- Fižolova sol...ah saj ne morem več----->

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Danes: bučna juha, ki jo je skuhal mož, ki je stručko za tovrstne juhe :), slivovi in marelični cmoki (to pa je moj izdelek), navrh pa sladoled in senčka.

lep dan želim

irenakr

Danes smo si privoščili boranjo, čevapčiče in svež kruh, paradižnik, (preveč) čebule, ajvar in kumarično solato. Za konec pa še kavo ...

Pipi Maj

irenakr je napisal/a:

Danes: bučna juha, ki jo je skuhal mož, ki je stručko za tovrstne juhe :), slivovi in marelični cmoki (to pa je moj izdelek), navrh pa sladoled in senčka.

lep dan želim

irenakr

A vi tudi!!!
Mater, od kod gospod EŽOJ jemlje to energijo, da nas tako zacumpra. Piš me v uho z njegovim fotkičem, kompozicijo in umetniško noto. Se bomo tako razvadli, da bomo samo še izvajali COPY-PASTE kosilo

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

SOBOTA:

Morski sadeži in

kalamari z dodatkom kus-kusa;   

mešana solata (čičerika, feta, 

olive, korenček, bučka, malancan)

Pozdravček!

Danes filane paprike, kruh, zelena solata. Pa pivo na bližnjem hribčku. Jutri pa 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Po starem,šopska solata,pečena jajčka,..Posladek,sočne breskve.

dari

naor je napisal/a:

Miška, mene so pa očarale tvoje žajbljeve testenine.

P.S. midva sva na bučkah, paradižniku, mlademu krompirčku, bolj vse pečeno in svežih solatah, mož še na pečenih kosih piščanca, sladoledu, vodi. Dobro, a ne prav pretresljivo in kulinarično zahtevno.
naor

Voda, moka, žajbelj in maslo, zdi se mi, da je tvoj jedlinik zahtevnejši

Danes: reciklirani ostanki pečenke od predvčerajšnjim

skleda zelene solate, refošk

lp

mzm

Juha, pečena piščančja prsa, pečen krompir, kumarična solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti