Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

PONEDELJEK:                              

Riž z grahom in čemažem,

piščančji trakci,

dušene bučke in korenček,

zelena solata

Pozdravček!

Mi pa včeraj nismo vsega , pa imamo še danes isto.Razen danes da.

dari

goveja juha z rezanci, navdušili so me breskvini marelični cmoki, ki so se prav prilegli in  solata

ežoj, pri nas je tudi solata pri vseh mogočih stvareh, jemo jo tudi zraven cmokov, mareličnih, slivovih ali jagodnih.

Balenka

angie.orhideja je napisal/a:

mi je pa ostalo krompirja in polpetov še za eno kosilo pa me zanima, bi bilo dobro, če bi jutri krompir samo pogrela? Ma je tako dober, da ga je greh stran metati..
angie :)

Najbrž si že rešila dilemo, a vseeno:  okus ne bo kaj prida, vsaj meni ni bil.

Danes: zelenjavna mineštra s poudarkom na blitvi

takole zgledajo breskovi cmoki, ko ignoriram "kdor nima v glavi, ima v petah" 

(čokoladni biskvit z breskvami)

lp

mzm

Šef kuhinje je pripravil pastirsko pito, malce prirejeno a zelo, zelo, mladička pa sladico: puding z malinami in smetano 

xMURKAx

Danes vsega po malem, nekaj včerajšnjih ostankov, sv. zrezki v omaki, polenta, zelena solata

Višek omake sem že transformirala v jutrišnjo rižoto, dodala korenček, grah, ...

majaos

angie.orhideja je napisal/a:

mi je pa ostalo krompirja in polpetov še za eno kosilo pa me zanima, bi bilo dobro, če bi jutri krompir samo pogrela? Ma je tako dober, da ga je greh stran metati..

Saj ne rečem, da ne bo za jest, kaj prida dober pa tudi ne. Raje ga pretlači in predelaj, recimo, v kake ocvrtke ali nadev za štruklje ali kaj podobnega. Polpeti bodo pa mrzli prav v redu za večerjo ali s kosom kruha za malico v službi.

Sonja

Hvala punce za odgovore glede mojega krompirja...sem šla do kolegice in odnesla višek kosila s sabo, pa sva ga lepo povečerjale 

Krompirjev golaž z hrenovko in solata.

Lp

ursiii

Danes pri meni:

Ma ne, ni od krompirja, od buč je.................... ja, ja slana, ne sladka ( a ne vidite, da ni " štaub cukra " ), pa jaz ne jem zravn solato ( jogurt je nadomesti )

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti