| Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Če bi hudo razmišljala, današnje kombinacije ne bi skup sprav'la.
Brando je ravno dovolj omenil zagorske štruklje, da sem se jih spravila delat, ampak pekla sem jih kar v mleku:smetani, 2:1 (respectively). Torej, niso bili zagorski, ampak moj dragi jih je zelo pohvalil. (Štruklji niso njegova najljubša jed, tele pa še lahko pripravim). Namen je bil narediti file pikaste postrvi, blitvo, rumene bučke in gazpacho namesto juhe. Vse kar je zdravo je odletelo z jedilnika, še breskev z žara sem zamenjala za češnjevo-skutin štrudelj. Bi rekla, da bo nekaj mojih dragih s KulSlo zelo .  Jutri: Vodni dan po eni znani dieti.   Še slike, s tem, da je bila slika s štruklji in ribo na istem krožniku tako patetična, da je kar ne morem objavit.  

Vanja
Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 01. 2013 00:54
|
MMM JAAAAAAAA NOM NOM NOOOOOOOM

. Največ točk za ŠTRUKLJEEEEEEE

Aja, meni se tile zacumprani ŠTRUKLJI še kar izmikajo. NI....MI....USOJENO!!!

Ko smo hoteli na eno siiimpatično kmetijo, kjer nudijo domače zadevice je bila (!?!?!?!)ZAPRTA. Nobenega nikjer. Sredi bregov, obdani z vinogradi smo dolgih nosov odrinli via SLO. kjer sem se (druga meni ljuba izbira) tolažil ob
rdečem vinčeku in (po cirka 15.letih) papcal
polnjene lignje s pršutom in sirom (kar lepa tolažilna nagrada.

)
+ kuhan krompir z OGROMNO peteršilja +
s PAPIJEM in MAMAN
DANES:
- JešprenĐuveč
- popečena marinirana puranja prsa
- velika,VELIKA, MEEEGA VELIKA skleda SOLATE "DANES PA TE BOM UGNAL. RDEČKA Z DOMAČEGA VRTA KATERA GRE V CVET
" (po dnevu brez solate, mi telo prav KLIČE in JOČE po solati. I LIKE SOLATA
)
- za kri pa 
Glede presenečenja z južno pa; POPOLNI USPEH. Zelo ponosen nase in na plačilo za trud. Pohvale, tisti mmmm iz ust papana in maman, ter prošnje za recept. TO je to! To je razlog da tako raaad pečem.
Tudi cappuccino v HOTELU TRAKOŠČAN moram pohvalit. Res vem kaj mi je pomembno in kako mora biti za mene VELIKA BELA KAFICA ali VELIKI CAPPUCCINO in tu je bil res DOBER. Pena tako kompaktna, da je bila še po pol ure kot čvrste kot sneg! Zraven pa marmorni kolač-cheescake, ingverjev piškot in scones. Grad in razstava pa je bila samo še NADGRADNJA prelepega nedeljskega dneva!
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---