| naor je napisal/a: |
Vanja, izgleda super in vidim, da je bilo vredno kalorij!  Brando, včeraj so sosedje "slavili", pa so jim kuhali drugje. V EU greš samo enkrat!
naor
|

Ja pa je mrbit RES bil to RAZLOG. So zaklenli "bajto", se zbasali v staro STOENKO in puhajočega izpušnega sistema odbrzeli na osrednjo PROSLAVO v Zagreb

. Majke jim.
Muaaa, vračam pozitivo in objeeeeeem
TRIXI: Že pa!! Jaooo, bogo detece. Pa kaj je to neka zacumprana, zahrbtna zadevica. Je že nasploh bolj bolehen in je to skozi leta večX imel, ali je pač prva polovica tega leta, takšna ena ZAAAAAACUMPRANA zadevica.
Pošiljam OGROMNOOOOOOOOO pozitivne energije, karme, nasmeha in še ŠE MNOGO VEČ

. DANES:
- Popečen mladi krompir (
) na česnu in čebuli (olivc+ mega dobro PLANIKINO maslo) z dodatkom par koščkov domače
dimljene klobasic, rdeče paprike, šetraja, rožmarina. Zraven se je popekl še svež rožmarin in timijan (jutri pa pol po planu. Testeninike...i hope!)
- vmešan jajček z različnimi zelišči (perfektno)
- popečeni šampinjoni
- mrbit ponovno DŽUVEČ (včeraj je bil BOŽANSKI
) ali pa ena fiiiina ZELENJAVNA OMAKICA iz baze
- Skleda solatike "ima da se naredi mavrica od vsej različnih dobrot v njej"
- brez
, pa nikada više. (hvala drage dame in gospodje; EŽOJ
, da ste me poučili še o tej strani kulture jedilnika)
Za večerjo pa kos tako fino uspelega MEGAAAAAAAA PERFEKTNEGA MARMORMEGA KOLAČA
(po receptu bannanne.
) Ojeje, kakšna božanskost. Mama me je včeraj poklicala in vprašala, če sta tista 2 kosa, katera sem jima podtaknil v vrečko kot PIKO NA I ob njuni ang.nadaljevanki SAMO ZA NJO ali je tudi KOS za PAPANA
. Ti, ti maman. Boš pa že kaj možu odstopila 
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
Sporočilo je spremenil(a) MBrando dne 02. 2013 13:45