Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes bom pripravila pečen krompir z rožmarinom

pečena ščuka in solata .   Za sladico pa na kolo in v sosednje mesto na sladoled :)

marec

Punce, lepe fotke, da od ´pubeca´ sploh ne govorim.

Mišzmoke, v mojem pogovornem jeziku uporabljam besedo spuščena za razpuščena, oziroma stopljena. Saj ne vem  v glavnem, ko spuščam zaseko, dobim mast z ocvirki...

Ja, dobro sem to napisala 

Johanna

odlično si povedala, Johanna!

Zdaj si grem pa dvignjeno maslo namazat na ajdov kruh

lp

mzm

mišzmoke  

Zdaj pa dosti heca, babe gremo kuhat, drugače lahko sledi še kakšno   s strani Jerneja in njegove company.

Lep nedeljski dan želim.

P.s.: Miška, upam, da z orehi - kruh seveda.

Johanna

NEDELJA:                                               

Mariniran goveji zrezek, basmati riž,

zelenjavni mix; zelena solata:

Pozdravček!

Goveja juha z rezanci, ribano kašo,  in dorbnjakom, nadevana 1/2 pečene , pečen  kifeljčar, bučke  v omaki, zelena solata, mix z domačega vrta,

rimljanka

Pečena krača v pečici,žlikrofi,seveda domači,pa solata z jajčki ,za pocartat pa sladoled

jampina

Danes:goveja juha,pečen krompir,pohan piščanec, solata,

Milži

Danes:

zelenjavna juha, eni z domačimi nudlčki, eni pa z kvinojo, in ostalo zelenjavo in pa seveda z drobnjakom.

Potem nadaljevanje, soška postu taka kapitalna od 70dag, kalamari na žaru, krompir z blitvo, eni praženo zelenjavo, solata iz domačega vrta, vsak drugače zabeljeno vsi pa gor narezane .

Ni pa manjkalo niti in .

Sladica, ne vem če uganete.

Kavč.

irena

No, ražnjići v obliki čevapov po turško (vzhodnjaške začimbe in pisatcije, uh, kako je bilo dobro ...)

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti