Včeraj lečina enolončnica in palačinke, danes bo pa dunajski zrezek, pire krompir in špinača - naš najmlajši član družine
pride iz kolonije
in bo kosilo po njegovem okusu
![]()
.
ANJAVčeraj lečina enolončnica in palačinke, danes bo pa dunajski zrezek, pire krompir in špinača - naš najmlajši član družine
pride iz kolonije
in bo kosilo po njegovem okusu
![]()
.
ANJAOooo anja verjamem, da je užival. Vsako leto sem komaj čakala, da bom šla v Pineto ![]()
Danes za kosilo - nekaj brezmesnega, bomo videli kaj točno, pa še ne vem![]()
Danes se zame končuje lanski dopust, hrkati pa tudi sezona špargljev (tako pravijo moji stalni dobavitelji....), torej bo kosilo poslovilno: velika ponev špargljev na maslu in pečen mlad krompirček. Proti večeru pa jogurtovo pecivo z borovnicami (verjetno bi bilo bolje: borovnice in malo testa okoli).
SonjaDanes za kosilo fižolova mineštra in palačinke z domačo marelično marmelado.

Babka1951, čudovite slike!
Včeraj:
Danes pa bodo res sarme:
Res so čudovite tele slikice, pa katerokoli koli pogledaš, se ti
.
Po včerajšnjem hitrem kosilu, sem se danes malo bolj potrudila in naredila tole:
alpska juha iz vrečke (uki moj trud še ni bil opazen) ![]()
pire krompir, kuhana cvetača, stročji fižol s korenčkom ala Balenka,
dunajski svinjski zrezki ,
zelena solata
![]()
![]()
![]()
Danes: kremna juha iz fižola, biskvitni vaflji, domači kremni sladoled
Danes pri mami: juha, sv. zrezki v zelenjavni omaki (grah + korenček), riž, zelena solata in francoska solata. Jutri pa sledi nadaljevanje...
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/breskva, hvala za povabilo, si pa korajžna ![]()
![]()
Trixi, zdaj verjamem ![]()
Danes bo, vsak hip: sv. prata, riži biži, skleda berivke
zelenjavna juha je že bila, nedolgo nazaj, refošk je bil in bo ![]()
lp
mzmDanes: jadranski lignji, polnjeni z nasekljano blitvo, česnom, naribanim joštom in drobcem gorgonzole, zalito z vinčkom, pečeno v ponvi.
Poleg pa pečeno v pečici: mlad krompir, malancan, paprika, nekaj češnjevih paradižnikov in blitvina stebla. Paradižnikova solata. Njama.
Po kosilu pa domače češnje.
![]()
mamka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hoppy brioš

Pohorska gibanica