Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes pri meni: The summer simphony, pravijo, da to beti rad je poleti. Meni še ni nikoli to postregla, recept dobil od enega možakarja, ki dela pri beti, v hiši, oni mu rečejo " master chef of her royal majesty ", pojma nimam kaj je to ( ma, pri bety so mal usekani na take zveneče nazive, čeprav moram priznat, da pri meni ni nikoli nič komplicirala ):

uf, tole se je neki zamešalo, na sliki je jamralnica ( saj veste, neki lepega brat, odpiješ požirek mrzlog piva in jamraš: uf, uf, kdo bo tole zdržal ), sicer je jamralnica zraven jedilnice za lepo vreme. Tole bo menda tista simfonija:

če mene vprašate niti ni nevemkakšna simfonija, bo pa za zdržat

ežoj

kosilo v prestolnici v trgovskem centru - še kar dobro, makaroni, piščanec v šamp. omaki, za večerjo pa me mika kremna koromačeve juha (homemade), ki so jo tudi ponujali v trg. centru

majaos

Tale poletna simfonija, pa še jamralnica, pa pivo, verjamem da bo za zdržat. Krepam od smeha, kaj si tale naš Ežoj spomni.

naor

Joj Ežoj...bi bla zej v tvoji jamralnici pa četudi brez mrzlog piva..že drugi teden mi tolčejo kopalnico, je noro vroče pa še prašijo mi cel stanvane . Zaradi vsega tega hudega se pri meni že cel teden ne kuha, se južna kar se najde, pridni majster pa itak samo vodo pije...

angie :)

Danes: prosena kaša s sadjem, domači sadni sladoled

breskva

Danes pri nas,pečeno meso,paradajz ,paprika feta sir(v solati) sladoled.

Milži

Goveji golaž z zelenjavo, žemljice.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Včeraj, pravzaprav že predvčerajšnjim, je bila klima na full in "udri po blagu", danes klima še vedno na polno dela, od "blaga" pa le še ostanki

no, od odlične torte je ostalo le kar je na desni sliki, bolj me zanima, če uganete njeno ime

lp

mzm

mzm, rizlingova?

s0ncek*

miška, zelo lepo zgleda tvoja tortica! A svečke pa nisi nič pihala?

Ognjič

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti